FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Schimbare importantă la echipa națională » Dezvăluiri din staff: "Ce e important e că jucătorii au spus asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 19:59

Adrian Mihalcea, unul dintre secunzii lui Cosmin Contra de la echipa națională, a dezvăluit că a rămas impresionat de atitudinea manifestată de jucători odată cu schimbarea selecționerului. 

"Ce e importat e că jucătorii au spus că vor reveni cu plăcere la echipa naţională. Contează foarte mult acest lucru. Nu e fair-play să spun ce a fost. Am spus asta după ce am discutat cu majoritatea de la naţională. Noi ştim foarte bine ce a fost, dar nu e fair-play să spun. Avem toate analizele, am discutat cu cei care au fost în preajma naţionalei cu vechiul selecţioner şi ştim în mare parte la ce să ne așteptăm. 

Cosmin are metodele lui de a schimba pozitiv atitudinea. Atitudine de a te sacrifica pentru coleg, de a alerga tot meciul", a declarat Mihalcea, la TV Telekom Sport. 

De la venirea lui Contra, România a înregistrat o victorie, 3-1 cu Kazahstan, și un egal, 1-1 la Copenhaga, cu Danemarca, în ultimele două meciuri din preliminariile CM 2018. "Tricolorii" au ratat însă calificara, terminând grupa pe locul 4. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează