FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 1-1

Schimbare radicală făcută de Daum » Ce a decis selecţionerul după România - Muntenegru

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2016 12:52

România şi Muntenegru au terminat la egalitate, 1-1, în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. La finalul partidei, selecţionerul Christoph Daum a făcut o schimbare importantă.

Odată cu venirea lui Daum la lot, jucătorii n-au mai plecat spre cluburi imediat după partida cu Muntenegru, așa cum se întâmpla în mandatele lui Pițurcă şi Iordănescu, ci s-au întors toți la Mogoșoaia.

Ieri, în prima parte a zilei, toți cei care au jucat au avut o ședință de analiză a întâlnirii de pe Cluj Arena, în care au fost disecate toate aspectele jocului, dar și un antrenament ușor.

În schimb, fotbaliștii care nu au evoluat duminică seară au avut de făcut un ușor antrenament pe terenul doi al bazei de la Mogoșoaia.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (18)
gazistu
gazistu  •  06 Septembrie 2016, 17:58

fotbalist de 10 mil euro da 2m peste poarta, in loc sa dea langa bara, daca portaru o respingea in fata sau intro parte putea reveni cu sut, sa dea gol din a doua faza!!! putem noi schimba toti antrenorii daca nu avem echipa!!!! Daum ar trebui pe cei 11 titulari sai lase pe banca si sa bage ceilalti 11, si tot asa... apoi sa cheme de prin liga 1, fotbalisti, de la chiajna, timisoara, dinamo, CFr, gaz metan, etc...sa ruleze toata liga 1 ....pana careva da randament pe postul lui.... daum ar trebui sa ruleze toata liga 1!!! nu numai stranierii si stelistii sa fie la lot!!!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  06 Septembrie 2016, 16:16
Postat de speedy73 pe 06 Septembrie 2016, 15:35

Corect. Si, dealtfel, as vrea sa il rog pe Cipinho sa imi dezvaluie un singur mijlocas de banda roman care: 1. are viteza 2. are tehnica 3. centreaza bine 4. face faza defensiva Cel mai aproape de profil este Popa (care abia ajunge pe la jumatate - calculat asa: 1 punct pt viteza, jumatate de punct pt faza defensiva si inca jumatate pt tehnica)

Eu ma multumesc cu un jucator roman in activitate care centreaza bine.

masinameaeata
masinameaeata  •  06 Septembrie 2016, 16:08

Eu nu-l acuz cu nimic pe selectionerul Daum, din contra ai dau credit total si asa ar trebui sa faca toti suporterii. Daum le arata jucatorilor dupa meci unde au gresit si bine face, are incredere in ei si in intentiile lor bune. Problema este ca la noi sunt echipe si impresari care le sugereaza jucatorilor sa nu joace si sa tranteasca meciul, acuzanud-l la final pe selectioner. RUSINE! Vorbim totusi de echipa nationala. Ar trebui sa fie o mandrie pentru jucatori ca sunt chemati la nationala. Nu acuz, dar Stanciu daca era Iordanescu sau Piturca selectioner 100% NU rata. Nu intamplator *** si Regheblat l-au acuzat inainte de pe selectioner.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează