FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT BECALI-SDROBIŞ

Sdrobiş: "Victor Becali e un nemernic, i-am dat un Rolls Royce pe mînă" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Antrenorul care l-a aruncat pe Chivu în fotbalul mare a răbufnit la auzul acuzaţiilor pe care i le-a adus Victor Becali, impresarul fundaşului român.

"Cum poate să spună acest Victor Becali că eu nu am făcut nimic pentru Cristi Chivu? Cîţi antrenori ar fi avut curajul să titularizeze un puşti de 16 ani în locul căpitanului echipei?

Metaforic vorbind, eu i-am băgat lui Chivu cheia în contact. Aşa a pornit. Un Chivu care se aseamănă cu un Rolls Royce. Un Rolls care acum a ajuns pe mîna lui Victor Becali, un nemernic ce scoate bani de pe spatele lui Cristi.

Eu nu i-am cerut lui Chivu nici măcar un fanion sau vreo poză. Aud acum de la Victor Becali că de fapt aş vrea bani de la Cristi, motiv pentru care fac declaraţii despre jucător.

Ce meschinărie! Dacă noi antrenorii n-am avea curajul să aruncăm în luptă fotbalişti tineri la momentul oportun, aceşti impresari n-ar mai avea de lucru. Cîtă neruşinare!

Eu sînt supărat pe Chivu că nu mi-a dat bună ziua, atîta tot. Nu voiam mai mult! El ştie ce am însemnat pentru el. A spus mereu, că îmi este recunoscător pe viaţă. Păcat că în ultima vreme nu mi-a mai dat şi mie un telefon", a declarat Ioan Sdrobiş pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  26 Mai 2010, 17:53

Cred ca Chivu e unul din putini jucatori romani cu caracter.Cu toate astea daca a fost in Resita si nu a intrebat de OMUL care la facut fotbalist....e de rau.Chiar daca acu are familie si alte griji.

 •  26 Mai 2010, 17:18

S-a schimbat cumva perceptia strainilor,vis a vis de Romania....de cand a castigat Inter CL ?Da...ce asa mare madrie e Chivu? Din moment ce el il recunoaste doar pe taica-su de antrenor.....nici macar nu a amintit de Sdrobis.......cand ai 5 bulioane de koko/an...e mai greu sa-ti aduci aminte de un antrenor.Asta a fost primul....ce s-a dezis de Mutu....are caracter.....nu gluma.

 •  26 Mai 2010, 17:11

Cred ca e prima oara in viata mea cand ii dau dreptate lui Sdrobis.Chiar e demn de respect sa risti cu un copil de 16/17 ani , si sa nu uitam ca pe vremea aia Resita evolua in prima liga , cat despre clanul becalian multa multa multa pu....tere de munca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează