FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Se rupe stadionul! » E sigur: meciul România - Olanda va bate recordul de asistenţă all-time pe Arena Naţională

Doar o mie de bilete au mai rămas de vînzare pentru meciul cu Olanda: toate la zona VIP
Doar o mie de bilete au mai rămas de vînzare pentru meciul cu Olanda: toate la zona VIP

Articol de - Publicat luni, 15 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 14 octombrie 2012 22:35

Finala Europa League din luna mai deţine, deocamdată, întîietatea la numărul de spectatori prezenţi la un meci pe noul stadion al Bucureştiului. Marţi seara, statistica se va schimba! Galeriile promit un spectacol special pentru a-i încuraja pe ”tricolori”.

Biletele pentru România - Olanda erau o floare rară încă dinaintea partidei de la Istanbul, dar succesul împotriva turcilor a epuizat de pe piaţă şi ultimele tichete care mai erau disponibile! "Mai sînt la vînzare doar în jur de 1.000 de bilete la zona VIP, dar probabil că şi ele se vor da pînă la ora jocului", a subliniat Florin Leonte, directorul companiei de ticketing parteneră cu FRF. Asta se traduce deja prin două cuvinte: SOLD OUT!

Liber la steaguri mari, dar numai cu băţ din plastic
Practic, recordul de asistenţă de pe Arena Naţională e ca şi căzut! El datează de la finala Europa League găzduită de Bucureşti în luna mai, cînd 52.347 de spectatori au fost în tribune la confruntarea Atletico Madrid - Bilbao (3-0). Dar entuziasmul iscat printre suporterii "naţionalei" după startul furibund din preliminariile CM e gata să doboare ştacheta ridicată în urmă cu cinci luni.

Iar organizatorii să pregătesc deja pentru a încuraja un spectacol total. Pe fiecare scaun de la Arena Naţională a fost pus în cursul zilei de ieri cîte un mic tricolor, iar suporterilor li se va permite să intre inclusiv cu steaguri de mari dimensiuni pe care să le fluture spre a-i încuraja pe băieţii lui Piţurcă. O singură condiţie va trebui respectată la acces: să aibă băţ de plastic, nu din lemn sau metal!

Coregrafie spectaculoasă dinspre galeriile bucureştene
Înaintea jocului, vor fi premiaţi olimpicii României la matematică, iar galeriile vor crea un show special. "Au promis că vor veni cu bannere civilizate şi deosebite la această partidă, cu mesaje de susţinere a echipei naţionale. N-au dorit însă să dezvăluie despre ce e vorba, vor să ţină secretă coregrafia", a explicat un federal care a participat ieri la şedinţa de organizare a meciului găzduită de Casa Fotbalului.

900 de stewarzi vor fi prezenţi la partida România - Olanda, la care vor exista, de asemenea, 4 autospeciale ISU, 50 cadre medicale şi 4 cabinete de asistenţă medicală

529317-asistenta.jpg

Amănunte importante pentru fani
- nu vor exista străzi blocate în ziua partidei, în jurul stadionului;
- la fiecare punct de intrare în stadion va fi amenajată o minigarderobă, unde spectatorii vor putea lăsa obiectele de uz propriu, dar interzise în interiorul arenei, gen cască de motociclist. Proprietarii vor primi un bon, cu care, la final, îşi vor putea recupera obiectul;
- porţile stadionului se vor deschide la ora 18:00, organizatorii lansînd către spectatori invitaţia de a veni cît mai devreme la meci pentru a preîntîmpina aglomeraţiile la turnicheţi în preajma startului jocului;
- posesorii ticketului de Parking D (supraetajată) vor trebui să ocupe locurile de la nivelul 1 către nivelul 3, pe măsura venirii la stadion;
- la intrarea dinspre Maior Coravu, în dreptul porţii de acces "J" (tunelul de ieşire de la parcarea subterană), au fost amenajate în premieră locuri de parcare destinate exclusiv persoanelor cu dizabilităţi;
- unul dintre sponsorii "naţionalei" va amenaja 13 minipitch-uri folosite pentru entertainment

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

"Tricolorii" vor să fie "Asasini în viitor"
Elevii lui Victor Piţurcă au ieşit aseară la film, pentru a se mai destinde în preajma meciului cu Olanda. Cînd au văzut afişele diverselor pelicule ce rulau în mall-ul din Cotroceni, mai mulţi "tricolori" s-au amuzat: "Uite "Taken 2: Teroare în Istanbul"! Era de văzut înainte de meciul cu Turcia, acum am trecut de filmul ăsta. Hai să alegem "Looper: Asasin în viitor"! O fi un semn pentru Olanda". Şi fotbaliştii au intrat în sală spre a viziona această ultimă peliculă.

Torje, "aproape rasist" ;-)
Gabi Torje a fost la un pas de o imprudenţă în conferinţă de presă de ieri. Întrebat care e planul de puncte pentru partidele următoare, mijlocaşul a răspuns: "Nu avem nici un plan, nu ne facem planul ca...da' nu mai zic, că ştiţi voi care e vorba". "Planul ca ţiganul" erau cuvintele care-i veniseră în minte lui Torje.

Emre, între Mutu şi Hagi
După meciul de la Istanbul, cînd oferea un interviu pentru presa turcă, Mutu a fost surprins de căpitanul "otomanilor", Emre Belozoglu. "Ce faci, eşti bine?", l-a întrebat într-o română perfectă mijlocaşul turc pe "Briliant". Adrian a zîmbit, i-a spus că este bine. Turcul a mers la autocar, unde a dat peste Hagi, care se saluta cu cîţiva dintre foştii săi elevi de la Galata. Emre i-a luat mîna "Regelui" şi i-a pupat-o! Turcul, 32 de ani, şi-a început ascensiunea spre finalul anilor '90, pe lîngă român, care atunci era starul din teren al Galatei, iar Emre era văzut drept "noul Hagi".

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (18)
minosu
minosu  •  15 Octombrie 2012, 18:56

se rupe pe naiba propaganda gspista. A sa ati spus si cu Copenhaga si am avut juma de peluza goala

calinbucuresti
calinbucuresti  •  15 Octombrie 2012, 13:36

Initial, credeam ca se "rupe" la meciul cu Clujul. Acum, la meciul cu Olanda. Daca nu, la meciul cu Molde. Cu Bistrita, sigur nu se "rupe". Dar urmeaza meciul cu Dinamo... Multi, multi... :)

kamikaze96
kamikaze96  •  15 Octombrie 2012, 12:30
Postat de drunk_driver pe 15 Octombrie 2012, 09:46

Calificand la un turneu final European ..Nationala Romaniei de pe locul intai dintr-o grupa cu Olanda...si apoi fiind "in pericol" (un gol pe final de meci si un penalty ratat)...sa treci mai departe in competitie dintr-o grupa cu Fra, Ita si Ned ......SI facand toate bolunzeniile astea cu o generatie de megacacat....nu poti sa zici ca ai iesit pe usa din dos !!!!!!!!!!!!!!!! Piturca a iesit pe poarta atunci....cel care i-a urmat a fost introdus pe scurgerea de la closet ...si tot pe-acolo a si iesit !!!!!

A iesit din Lituania, nu ? :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează