FOTBAL  »  NATIONALA  »  EUSUNTPUIU.RO

Se știu câștigătorii premiilor pe "EuSuntPuiu.ro"! » Plus: cea mai votată echipă arată că fanii vor o Românie ofensivă la Euro

Alibec i-a impresionat pe fani cu prestațiile excelente din acest final de sezon
Alibec i-a impresionat pe fani cu prestațiile excelente din acest final de sezon

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 08:46

Timp de 3 săptămîni, GSP.ro a pus la dispoziţia microbiştilor platforma EuSuntPuiu.ro, pe care nu mai puțin de 50.000 de oameni au avut ocazia să se joace de-a selecţionerul. 

Dintre ei, 18.000 au şi participat la concursul de pe site! Câștigătorii celor 3 premii sunt: Marius Pirciu - smartwatch Sony, Florian Neculai - tabletă Samsung Galaxy Tab4 și Robert Lupu - cameră foto Nikon Coolpix.

 

Vreme de 3 săptămâni, cititorii GSP.ro și-au ales lotul de 23 de jucători (3 portari), sistemul de joc şi echipa favorită.

A rezultat că modulul preferat de fani este 4-2-3-1, acelaşi folosit la "naţională" în ultimii ani. Dar cu un accent ofensiv, în linia de doi închizători fiind preferat Sânmărtean, în locul lui Hoban, de exemplu.

În spatele vârfului Alibec, alţi trei jucători cu valenţe superofensive, Popa, Stanciu şi Torje. În defensivă, alături de "clasicii" Chiricheş, Grigore şi Raţ, postul de fundaş dreapta a fost "câştigat" de Săpunaru.

Doar că Iordănescu nu pare a fi pe aceeași lungime de undă cu fanii. El nu-l simpatizează mai deloc pe Alibec, iar pe Stanciu se gândește chiar să nu-l rețină în lotul final de 23 de jucători, pentru Euro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
10154167096696810
Dumitru Bortun  •  16 Mai 2016, 11:51

Iordănescu, acest monument al mediocrităţii româneşti, ridicată la nivel de instituţie. L-am admirat ca jucător, l-am adulat ca antrenor-jucător în finala de la Sevilla, l-am respectat ca antrenor al naționalei la WorldCup, deşi succesele de atunci ale României s-au datorat frumoşilor nebuni din teren, nu lui Nea Puiu (l-am respectat fiindcă nu a stricat prea mult, deşi titularizarea lui Prunea în meciul cu Suedia rămâne şi acum un punct vulnerabil). Dar ca să revii în fruntea naţionalei după ce te-ai rupt de fotbal două decenii, ai intrat în politică, ai făcut orice altceva decât să te ţii la curent cu evoluţia fotbalului şi a metodelor de antrenament, mi se pare o lipsă de responsabilitate şi de bun-simţ (comparabilă cu aceeaşi lipsă atunci când a acceptat să devină... general al Armatei Române). Am scăpat de selecţiile aberante ale lui Piţurcă, despre care se spune că lua bani, şi am dat peste selecţiile la fel de aberante ale generalului Nea Puiu, care vin din lipsa lui de viziune, dintr-o gândire meschină, de funcţionar blazat. Cînd s-a calificat la turneul final din Franţa după un şir de meciuri în care naţionala nu a jucat nimic, a spus cu autosuficienţa unui funcţionar de federaţie: "Ne-am îndeplinit obiectivul". Nu, domnule general, românii vor să se simtă mândri cu echipa lor, Burleanu ştie şi el ce ştiu eu, ce ştim cu toţii, dar îl tolerează fiindcă e ieftin şi federaţia nu are bani. Dar nu ar fi trebuit să intervină în cazul Budescu, în cazul Alibec ve

ray51
ray51  •  16 Mai 2016, 11:00

gsp.ro si 'strâmbele' sale !

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  15 Mai 2016, 21:40

Păi Torje ce caută în națională ?,eu n-am văzut la jucătorul ăsta nimic senzațional în toate meciurile naționalei ci doar un încurcă lume și o muscă fără cap care distruge pur și simplu mai toate fazele de joc la care participă și din punctul meu de vedere,mai am dubii mari în privința selecționării lui Adi Popa,Raț și Sânmărtean,cel din urmă fiind un jucător sclipitor dar nu poate duce mai mult de 30 min într-un meci.!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează