FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mutu îi face praf pe foştii selecţioneri ai României: "Poate cu Daum nu stăm doar în apărare"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 13:33

Golgheterul naționalei României, Adrian Mutu, este de părere că Daum poate schimba tactica adoptată de selecționerii români de-a lungul timpului, de a miza pe un stil de joc defensiv.

"Eu cred că venirea lui Daum este de bun augur. Eu cred că ne trebuia cineva care să vină din afara României în tot haosul ăsta al nostru, când vine vorba de echipa naţională de fotbal şi toate pretenţiile pe care le avem.

Eu cu generaţia pe care am avut-o am atacat în foarte puţine meciuri. Singurele dăţi când am văzut România atacând cu adevarăt au fost în timpul Generaţiei de Aur, când, cu orice echipă, atacau. Daum ne dă o speranţă că vom vedea o Românie diferită, care să şi atace, nu numai să stea în apărare", a spus Adi Mutu la Digi Sport.

Christoph Daum va debuta pe banca echipei naționale în meciul cu Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Partida va avea loc pe 4 septembrie, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1640596556210084
Dorel Romica Palenciuc  •  25 August 2016, 17:27

A lua de bun ceea ce balbaie unul ca...Mutu (droguri, alcool, proasta educatie, IQ = repetent, etc.), este o lipsa de respect pentru cititori.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2016, 17:20
Postat de Cristian Baltaru pe 25 August 2016, 15:40

Adișor tată,tu ar trebui să taci,din mai multe motive și anume: 1.) indiferent dacă România ataca sau nu,tu la fiecare meci erai pieton,viteza nefiind punctul tău forte,în plus,pierdeai foarte mult mingi care ajungeau la adversari,de aceea noi cu tine-n teren n-am prea avut victorii împotriva unor adversari tari,a unor echipe cu nume.2.) de atacat ai atacat sticlele, paharele și oamenii prin baruri,acolo te simțeai și tu bine,în mediul tău cu care erai de fapt familiarizat,viața ta extrasportivă,una dezordonată, împiedicându-te să ajungi un mare fotbalist,ajungând în final un mare ratat.

Mutu a fost un lider adevarat la Euro2008.Greseste si el ,atunci a fost singurul jucator de valoare.Generatia de aur i-a avut pe Hagi,Ilie Dumitrescu ,Raducioiu,cel putin care erau percutanti si de valoare...

larisa_i
larisa_i  •  25 August 2016, 15:46

Asa e, ne.am aparat, daca.l lasam pe impetuosul Andone sa se dezlantuie in atac praf ii faceam pe francezi...sau poate ne.o luam cu 5-0?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează