FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul Daum nu vrea să audă de cei mai în formă fotbaliști din Liga 1: "Nu mă interesează"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 23:19

Selecționerul Christoph Daum spune că nu îi ia în calcul pe cei mai în formă atacanți din Liga 1 în acest moment, Istvan Fulop (7 goluri / Botoșani) și Cristi Bud (6 goluri / CFR Cluj), ultimul reușind o ”dublă” în această seară cu Steaua.

"Steaua și-a asumat riscuri mari, CFR a fost mai norocoasă. Credeți că de fiecare dată când un jucător face un meci bun poate reprezenta o soluție pentru națională?

Am mai mulți jucători care au zile excepționale. Nu știu ce să zic de Istvan Fulop. Voi știți mai bine decât mine. Nu știu ce să zic dacă îl vrea Ungaria", a declarat Daum.

"A fost un joc plăcut, CFR a fost mai organizată. Lipsa suporterilor influențează fotbalul românesc. Steaua va câștiga campionatul, chiar dacă azi n-a făcut o partidă deosebită" Anghel Iordănescu la Digisport

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Septembrie 2016, 11:15

Nu va lasati domnule Daum. Stanciu a marcat goluri norocoase cu Praga si a fost vandut cu 10 milioane. Nu mai vorbesc de Nationala...Cfr a castigat din intamplare ..cu noroc.

tihi
tihi  •  23 Septembrie 2016, 09:58

Daum sa-si vada de treaba lui,si sa nu asculte nici de Hagi,nici de ceilalti specialisti .

127545191014316
Marcello Kazan  •  23 Septembrie 2016, 02:56

Omul are dreptate!!!... Numai la noi, face unul un meci mai de doamneajuta si gata, la Nationala!!!... Asta e circ in toata regula.... Lasa-l domle sa confirme, sa arate ca intr-adevar ARE VALOARE DE NATIONALA si abia atunci cheama-l...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează