FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19

Selecționerul României U19 nu demisionează: "Obiectiv îndeplinit" » Pe cine dă vina pentru ratarea calificării

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 18:19

 Adrian Boingiu, selecționerul naționalei U19, îl disculpă pe Moruțan pentru greșeala copilărească din meciul pierdut cu Ucraina, scor 1-2, dar îi arată cu degetul pe colegii mijlocașului din defensivă. 

"Din punctul meu de vedere, nu puteam da vina doar pe Moruțan. Nu trebuie să trecem cu vederea greșelile celorlalți la goluri. Erau doar fizic pe teren, mental nu. Ambele goluri au venit după mari greșeli în defensivă.

Vorbim despre aproape 12 minute. E greu să faci ceva ca să reziști. Sigur, dacă analizăm la rece, exista varianta cu unul sau doi jucători să încercăm să tragă de timp. E greu de crezut că arbitrul ar fi oprit jocul atât de repede. Știți foarte bine rigorile impuse de UEFA centralilor". 

obiectiv îndeplinit

Adrian Boingiu consideră că și-a îndeplinit obiectivul stabilit în contract și că orice fază superioară atinsă ar fi fost un bonus.

"Obiectivele pe care le-am avut în contract erau câștigarea primului tur, calificarea în Turul de Elită. Din punctul meu de vedere, acești copii meritau să joace la Campionatul European. Asta ne-am dorit, deși nu avea asta speculată în contract.

E greu de spus dacă voi continua. Nu depinde de mine. Sunt comisiile Federației care vor analiza cele întâmplate", a declarat Boingiu în această seară la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
deva1
deva1  •  29 Martie 2018, 16:47

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de cate ori?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  29 Martie 2018, 04:20
Postat de Florin Sandu Ciordas pe 28 Martie 2018, 22:56

Sorry domn profesor ...Cum sa transmite-ti mentalitatea de ,,invingator,, copiilor pe care ar trebui sa ai educati in tainele sportului daca Nu stiti ce este acest cuvant ,,invingator,,... Felicitari ...Ati indeplinit obiectivul ,,,, ratarea unei sanse unice in viata unor copii ,,

creierul tyau nu e invingator deloc .... pai am invins copilule ... cand federatia iti da obiectv turul 1 si tu faci mai mult .. nu e un castig ? nu cumva federatia trebuia sa ceara castigarea campionatului mondioal ? ca nah suntem mai spanioli decat germani si jucam mai bione decat barcelona real madrid ? nu ? ia zi tu creier pane ?

maxp
maxp  •  29 Martie 2018, 01:19

Cum sa demisioneze, e cea mai buna performanta in ani de zile a unei echipe de tineret din Romania. Cat de repede devenim pretentiosi peste noapte! Defapt asta e dezastrul starii de spirit din tara, nu ca nu ar exista performante, ci faptul ca pe noi nu ne-ar multumi nici daca am castiga 3 titluri europene, am da in echipa ca nu l-a luat pe al 4-lea. Echipa asta pornea ca outsider in prima faza a grupelor de calificare, a terminat la un pas de turneul final. Turneu final la care ajung doar 8 echipe.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează