FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Sfatul lui Romică Gabor pentru Mircea Lucescu: "Să ia şi un ajutor la «naţională»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 octombrie 2014 22:01

Dacă Mircea Lucescu va prelua prima reprezentativă şi va rămîne şi la Şahtior, cel puţin pînă la finalul sezonului, n-ar face decît să repete episodul debutului său la cîrma "tricolorilor" în '81, cînd antrena şi Corvinul.

Romică Gabor îşi aminteşte: "Au fost timpuri frumoase, Nea Mircea era mult mai tînăr, terminam un meci cu Corvinul şi sărea în maşină, să ajungă la Bucureşti, pentru echipa naţională. Ajunseserăm să jucăm vreo 5-6 de la noi în prima garnitură a tricolorilor: eu, Klein, Ando, Rednic, Bogdan, Petcu... Nea Mircea e cea mai bună variantă, dar nu ştiu dacă mai poate face faţă pe două fronturi mult timp. Trebuie să vadă jucătorii din campionat, că acum e mai greu să găseşti valori. Uite că nu avem un fundaş dreapta! Ar fi bine să-i ia alături pe unul dintre Rednic, Andone sau Contra".

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

"Probabil că nu se va realiza niciodată"
Tehnicianul lui Al Dhafra (EAU), Ion Marin, nu crede că Olăroiu ar veni la prima reprezentativă a României şi consideră că Mircea Lucescu ar fi varianta potrivită. "Am vorbit cu Oli şi nu cred că va pleca de aici, din Emirate! Lumea arabă e casa lui, e foarte apreciat şi nu văd de ce s-ar întoarce în România. Dacă ar fi fost după mine, de foarte mult timp l-aş fi pus pe Lucescu, însă e un vis care probabil nu se va mai realiza niciodată", a declarat "Săpăligă" pentru DigiSport.

"Bine că a plecat Piţi, ne chinuiam cu toată lumea!"
Mircea Rednic susţine că nu a fost contactat de către oficialii FRF, dar se bucură de plecarea lui Victor Piţurcă de la cîrma echipei naţionale: "Bine că a plecat! Am ajuns să ne chinuim cu orice naţională, nu mai există nici o diferenţă între noi şi adversarii cei mai slabi. Stăm în teren, ne apărăm şi aşteptăm să greşească celălalt. Avem calitate în lot, dar trebuie să mai şi jucăm", a declarat Rednic pentru DigiSport.

"Probabil că au rezolvat deja ceva"
Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, consideră că oficialii FRF aveau deja o înţelegere cu un alt tehnician cînd i-au reziliat contractul lui Piţurcă: "Pe mine m-a surprins că Burleanu a ajuns atît de repede la un acord de reziliere cu Victor Piţurcă. Şi asta mă face să cred că e ceva în spate. Nu renunţi la un antrenor care a făcut multe pentru echipa naţională fără să ai o variantă aproape bătută în cuie. Dacă nu e aşa, e o mare greşeală", a declarat Zotta pentru DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează