FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA

Show Budescu! Starul Astrei a reuşit o "dublă" cu Feroe » Gol senzaţional reuşit înainte de pauză

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2015 19:06

Constantin Budescu începe să confirme şi în tricoul naţionalei României, reuşind să marcheze primele goluri în Feroe la doar a treia selecţie.

Mijlocașul de 26 de ani al Astrei a avut nevoie de numai 80 de minute în ”tricolor” pentru a-și trece în palmares prima reușită. Aceasta a venit în minutul 4 al partidei cu Feroe, decisivă pentru calificarea la Euro 2016. Chiar în prelungirile primei reprize, Budescu şi-a trecut din nou numele pe tabelă cu o reuşită de senzaţie.

Click aici pentru VIDEO!

Budescu este cel de-al 249-lea jucător român care a marcat pentru România în cele 662 de partide. Cele mai multe goluri au fost reuşite de Gică Hagi şi Adi Mutu, ambii cu cîte 35 de reuşite.

9 goluriși 7 pase decisive are Budescu la Astra în acest sezon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
826978110754508
Sirbu Cristea  •  12 Octombrie 2015, 09:16

cit de prost poti fi sa recunosti ca la golul al doilea ai vrut sa centrezi ,dar s-a nimerit sa fie gol

1150098095018382
Pascal Laurentiu  •  11 Octombrie 2015, 23:06

Mai vladutz13!***! Comentariile tale mi-au stricat toata bucuria calificarii! Te intreb ,asa ca suporter roman? ! cate minute a jucat Bogdan Stancu titular sau rezerva la nationala in aceste preliminarii ,si cat a jucat Constantin Budescu ? nu ma intelege gresit .... nu am nimic cu Stancu... felicitari pentru golurile cu Finlanda, la fel si lui Papp, Keseru , Rusescu, Marica, Hoban , Budescu, Maxim pentru golurile date si felicitari tuturor jucatorilor care au muncit la aceasta calificare..bravo lor ca si-au facut datoria pentru Romania... ! Comentariile tale i-mi provoaca sila si ma fac sa am ceva cu tine!Daca esti fan Stancu,dute frate si fati un tatuaj sau un tricou cu el.... daca-l iubesti asa mult, cere-l in casatorie!... poate te ia de femeie,,! Ai aparut tu ! marele fan B. Stancu sa incepi cu '' Budescu s-a uitat la Stancu si a dat gol din greseala , si ca la meciul cu Filanda, toata Romania a avut orgasm cand a dat Stancu gol, iar acum ,,, sa vezi ... Budescu nu stiu ce a vrut sa faca si a facut altceva.. dar a nimerit-o! P.s O fi tu fan infocat Fcsb , dar apropo de unele vedete FCSB-iste... eu ca roman nu pot spune decat !Rusine Chipciu si Chiriches.! Sincer , la Chiriches nu ma asteptam la asa vorbe... in schimb la Chipciu ... cum ar spune patronul vostru .si sa inteleaga toti FCSB-isti""lu'***.asta ii place mai mult sa dea cu gura decat cu picioru in mingel''! Hai Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vdtot
vdtot  •  11 Octombrie 2015, 21:30

il mai injura cineva pe maxim? nu de alta, dar nu a vazut nimeni pasa lui GENIALA la golul de 1-1 cu Finlanda! golul lui Budescu are ica doua caere-l preced: 1, klein, 2 chivu

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close