FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARGENTINA - ROMÂNIA, 10 AUGUST, 21:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Spaniolii au aflat programul lui Messi » Nimic despre România

Argentina ar pierde 600.000 de euro dacă Messi nu va evolua în amicalul cu România
Argentina ar pierde 600.000 de euro dacă Messi nu va evolua în amicalul cu România

Articol de - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 22:12

Sport şi El Mundo Deportivo nu pomenesc nimic despre prezenţa argentinianului la inaugurarea National Arena, pe 10 august.


Eliminarea prematură a Argentinei de la Copa America creşte şansele ca Lionel Messi să fie la Bucureşti, pe 10 august, la inaugurarea "National Arena". Ziarele spaniole, în schimb, ne temperează optimismul. Sport şi El Mundo Deportivo, cotidiene apropiate Barcelonei, au publicat ieri programul internaţionalului argentinian pînă la prima manşă a Supercupei Spaniei cu Real, din 14 august, meci în care el vrea să evolueze neapărat:

28 iulie - amical "Prietenii lui Messi" - "Prietenii lui Salas", în Chile
29 iulie - prezenţă la nunta lui Di Maria, la Buenos Aires
31 iulie - amical "Prietenii lui Messi" - "Restul Lumii", în Mexic
3 august - se alătură lotului Barcelonei la Miami
4 august - posibilă prezenţă în testul cu Chivas
6 august - amical cu Club America
14 august - Supercupa Spaniei, Real - Barcelona (prima manşă)

Aşadar, nimic despre o prezenţă a lui Messi la "naţionala" Argentinei pentru amicalul cu "tricolorii" de pe National Arena. Mai mult, El Mundo Deportivo scrie că, punîndu-se sub comanda lui Pep Guardiola încă din data de 3 august, el "va acumula zece zile de pregătire pînă la primul fluier al Supercupei"!

600.000 de euro e penalizarea pe care ar trebui s-o suporte Argentina dacă Messi nu vine la Bucureşti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sssandusss
sssandusss  •  19 Iulie 2011, 12:33

pentru lostinlove78... am fost pe Camp Nou si se vede bine si de sus. Adica de la etajul 3 din 4 al tribunelor lor vezi perfect dintr`o poarta in alta jucatorii la fatza. Asa ca si pe national se va vedea f bine, ca doar nu e mai mare decat stadionul Barcelonei. Daca vrei iti trimit si poze. Cu un aparat foto cu zoom optic 18x bati din spatele unei porti pe fatza portarului din poarta adversa perfect ;)

campnou1957
campnou1957  •  19 Iulie 2011, 11:23

Nu inseamna automat ca daca meciul Romania-Argentina nu se afla in programul dat de jurnalistii spanioli, Messi nu va veni in Romania. In primul rand acest meci nu este in acel program pentru ca nimeni nu are de unde sa stie daca Messi va fi convocat pentru meciul cu noi pentru ca daca va fi, conform regulamentului FIFA, Barcelona trebuie sa il lase la dispozitia federatiei argentiniene cu 2 zile inainte de meci. Haide sa nu mai dam informatii pe care nu le gandim cum trebuie. Repet, nu se stie acum daca vine sau nu pentru ca antrenorul Argentinei nu a dat lista convocatilor pentru meciul cu noi.

lostinlove78
lostinlove78  •  19 Iulie 2011, 10:49

hai lasati ca nu il vedeati Messi de la inelele alea de sus a stadionului ...ce fel de a vedea un jucator de la inele alea de sus...il vad numai aia de jos acolo...a dac vii cu binoclu da il vezi si de sus....o sa spuna unul il vedeam pe ecrane alea de sus? si dai atatia bani sa te uiti la un ecran pe stadion fiind? acasa il vedeai m ai bine....asta e o inaugurare cu suprataxa ca nu cred ca vine cineva chiar sa vada meciu multi vin sa vada stadionul ca la muzeu....da sa platesc asa mult neah...o sa vin cand o sa joace o parlita de echipa de club daca tot e sa vizitez :) la un pret de 15 ron

Vezi toate comentariile (8)
Comentează