FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI ORA 20:30 ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Sponsorii trag la echipa naţională » FRF a semnat un parteneriat cu o socitate de asigurare-reasigurare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 10 octombrie 2012 18:04

Echipa Naţională de Fotbal a României are de astăzi un nou sponsor principal într-un moment important pentru fotbalul românesc: calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, din Brazilia.

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance vrea sa fie alături de tricolori în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal să atragă şi să inspire suporterii să-şi susţină moral şi necondiţionat idolii în noul itinerariu competiţional.  

Mircea Sandu, Preşedinte FRF a declarat: „City Insurance devine sponsor oficial al echipei Naţionale de Fotbal şi se alatură eforturilor Federaţiei Române de Fotbal de a construi cea mai puternică galerie a tricolorilor pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014”

Parteneriatul a intrat în vigoare la data de 10 octombrie şi este valabil până la sfârşitul acestui sezon competiţional de calificare a Echipei Naţionale la Cupa Mondiala FIFA din 2014, de la Rio de Janeiro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
margelatu2011
margelatu2011  •  11 Octombrie 2012, 08:49

Cea mai puternică galerie a tricolorilor pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2014 se fa forma cand SANDU & DRAGOMIR ajung dupa fileu!!! E de mult timpul! Desteapta-te romane/DNA! SANDU & DRAGOMIR dupa fileu! JOS cu INCOMPETENTA si HOTIA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează