FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRESA INTERNAȚIONALĂ

Stanciu, inclus de francezi în topul celor mai așteptați jucători de la EURO

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 14:46

Mijlocașul Stelei, Nicolae Stanciu, a fost inclus de jurnaliștii de la France Football în topul celor mai așteptați 50 de jucători la Campionatul European.

Stanciu se află pe locul 46 în topul realizat de francezi și este supranumit "crema Carpaților".

France Football face o analiză a sezonului lui Stanciu la echipa de club, unde mijlocașul de 22 de ani a marcat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive în 27 de meciuri jucate în Liga 1.

Jucătorul este văzut drept atracția principală din naționala antrenată de Anghel Iordănescu, iar fundașii naționalei Franței sunt avertizați să fie atenți în ceea ce-l privește.

"De statură mică (1,70 m, 67 kg), este un veritabil conducător de joc. Înzestrat tehnic, abil în fața porții și prin pasele sale, Stanciu va avea dificila responsabilitate de a duce mai departe tradiția marilor purtători de număr 10 români", mai notează France Football.

România va juca în meciul de deschidere al Campionatului European, împotriva Franței, pe 10 iunie, pe Stade de France.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  25 Aprilie 2016, 16:59
Postat de vyyllyy pe 25 Aprilie 2016, 15:46

Pleca ma bacbuinule la scoala , astea sunt inveti facute de gsp , baga oierul vostru bani iar in gsp sa puna stiri de jucatori vostrii de carton , 90 % din stiri sunt despre Fc bhhehe *** , stiri false una dupa alta , e singur ziar care mai crede in Steaua bucuresti , aia nu mai e de mai bine de 2 ani , nici fanii nu mai cred[care au mai ramas dupa sursele TVR ca aprosimativ 200] , doar acest ziar de 2 lei mai aduce o speranta la unii copii mucosi ca tine .

prietene frustrat, in acest articol ai si poza din cotidianul France Football si tu tot Toma Necredinciosul, uite aici direct de pe siteul lor, da-i cu google translate si plangi:) http://www.francefootball.fr/news/euro-2016-nicolae-stanciu-roumanie-46e-joueur-le-plus-attendu/655552

khal_37
khal_37  •  25 Aprilie 2016, 16:43

Ce fraieri si francezii astia...in loc sa-l urmareasca pe supervedeta celor de la Barcelona fotbaliatorul circar andrei ivan sau pe vedeta presei si a celor de la asfca giurgiu alibec, sau de ce nu de vedtele ,,interesului natioanl'' budescu, steliano filip, torje, dragos grigore, ropotan, sapunaru si rotariu....se intereseaza de un acest personaj violent cu caracter vulcanic care va dati seama...a aratat degetul mijlociu cuiva din tribune la finalul unei partide din liga 1!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Aprilie 2016, 16:16

Crema de ghete a Carpaților, sau crema contra căpuse a *** de la fcsb? E foarte asteptat la euro doar ca... nimeni de acolo nu a auzit vreodata de el, nu stie si nu va stii cine e :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează