FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

Stancu out, Chiricheş în suspans » "Motanul" are dublă leziune la glezna dreaptă, Vlad se luptă cu o accidentare la coapsă

Articol de - Publicat joi, 27 august 2015 00:00

Două veşti nefericite pentru Iordănescu înaintea meciurilor cu Ungaria (4 septembrie) şi Grecia (7 septembrie): un RMN a confirmat accidentarea severă a lui Stancu la Gencler, iar fundaşul lui Napoli s-a ales cu o leziune agasantă în Serie A

Accidentat în prima etapă din Turcia, Bogdan Stancu mai trăgea speranţe că se va reface totuşi în timp util pentru a putea fi prezent măcar la al doilea meci al "tricolorilor" din dubla cu Ungaria (4 septembrie) şi Grecia (7 septembrie), în calificările la Euro 2016.
Examenul imagistic efectuat însă la începutul acestei săptămîni a retezat orice şanse ca atacantul lui Genclerbirligi să se recupereze în timp util. Testul RMN a relevat o dublă leziune la glezna dreaptă şi un prognostic medical ferm: trei săptămîni pauză totală!

Prin urmare, Stancu nici nu va mai răspunde convocării lui Iordănescu. E primul stranier pe lista preliminară care cade din calculele selecţionerului.

Program mai lejer pentru Vlad

Numai că temeri apar, mai nou, şi din Italia. Vlad Chiricheş s-a lovit dur la prima partidă oficială în tricoul lui Napoli, 1-2 în deplasare cu Sassuolo în Serie A, iar situaţia lui medicală poate aduce complicaţii.
S-a ales cu o accidentare la coapsă la un duel în urma căruia a primit şi un cartonaş galben, a jucat peste 70 de minute cu dureri, iar la antrenamentele de la începutul săptămînii a avut un program mai lejer.

7.000.000 €a plătit Napoli pentru transferul lui Chiricheș de la Tottenham

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
blatistu49
blatistu49  •  27 August 2015, 15:53

impresarul care il poarta pe CHIRI e u interlop italian cei de la NAPOLI au fost premiati de impresar ptr a lua in lot pe cap de cal ei stiau de mult ca e u gafeur mare in scurt timp va fi tras pe linie moarta

754029584742272
Mihai Cretoiu  •  27 August 2015, 10:34

Lasa caa vin ***(budescu) si salveaza situatia da 2 palme si 3 pumni si gata :)))))) .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogdzsch
bogdzsch  •  27 August 2015, 10:01

Vai ***...n-avem nici atac,nici aparare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează