FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Steliștii îl vor pe Zenga selecționer al României: "M-aș bucura pentru el, cunoaște fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 19:33

FRF e în căutarea unui selecționer străin pentru a-l înlocui pe Anghel Iordănescu, iar una dintre variante pentru o poate reprezenta și Walter Zenga (56 de ani).

Sorin Paraschiv, fostul jucător al Stelei, spune că italianul Walter Zenga ar reprezenta o variantă viabilă, mai ales că fostul portar cunoaște foarte bine fotbalul românesc după ce a antrenat FC Național, Dinamo și Steaua.

"Mi se pare o variantă bună, deoarece Zenga cunoaște fotbalul românesc și a văzut foarte multe partide din Liga 1, chiar dacă a antrenat în Emirate, în ultimul timp. Ar fi o decizie foarte bună din punctul meu de vedere, în lipsă de alte variante.

La Steaua, noi am rămas impresionați de el, am câștigat un titlu după mulți ani și am fost dezamăgiți când am plecat. M-aș bucura să fie selecționerul României și să aibă rezultate", a spus Paraschiv la Digisport.

"Lui Zenga îi place să lucreze cu tinerii, a demonstrat asta la Steaua. Acum depinde și cum percep tinerii fenomenul acesta numit echipa națională, pentru că vorbim de cel mai înalt nivel" Sorin Paraschiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
898756456920785
Dor Elf  •  02 Iulie 2016, 14:29

Nu are loc pe nicaeri..nu il vrea nimeni si noi il luam la nationala..fix ca si jucatorii care au fost convocati..CIPCIRIU, ARDEI POMPA, PREPELITA, MATEL,CHIRICHES.

gicab
gicab  •  02 Iulie 2016, 10:52

SINT atâția antrenori străini de fotbal in țara încât ma Mir ca vor unul străin.

fibra
fibra  •  02 Iulie 2016, 08:26

De ce nu antrenati voi,jurnalisti neprofesionisti? Le dati atentie tuturor neavenitilor si dupa ce va fi pusa *** sariti la gatul lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează