FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Străinii nu l-au uitat pe Hagi: "A fost idolul copilăriei mele, avea un stâng necruțător"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 13:41

O pagină de Facebook care pune poze vechi cu sportivi a adăugat o imagine cu Gică Hagi în tricoul echipei naționale și i-a invitat pe fani să spună ceva despre acesta.

Poza a adunat câteva sute de comentarii de la oameni din zeci de țări. Un exemplu este cel al lui Jordi Montes, care e din Barcelona și a adăugat următorul comentariu: "E idolul copilăriei mele! Pentru mine e în top 5 ai celor mai buni jucători europeni din anii 90. Cel mai bun stângaci, cu o precizie uluitoare. A avut ghinion la Barcelona, dar de fiecare dată a marcat goluri fantastice".

Un alt comentariu sună așa: "Avea un picior stâng de o precizie incredibilă. Îmi amintesc cum trimitea mingea de la jumătatea terenului".

"Un coordonator de joc genial, cu o clarviziune a jocului remarcabilă, cu un stâng necruțător și cu o mentalitate de profesionist. A fost liderul generației sale", scrie un alt iubitor al fotbalului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
673474022797724
Simi Bidilean  •  02 Octombrie 2017, 06:14

unul dintre ci mai buni jucatori din Ro. in aceea perioada , fara facultate ,dar cu stinta futbolului , mai rar asemenea jucatori in ROMANIA .

grid
grid  •  01 Octombrie 2017, 16:37
Postat de bigd pe 01 Octombrie 2017, 15:20

Noroc cu strainii, ca pe plaiurile mioritice e facut albie de porci :/

Nu contează ce scriu pe internet niște derbedeii exaltați, ăsta e nivelul lor. Gică Hagi a rămas în istoria fotbalului mondial indiferent de astfel de comentarii injurioase. Păcat doar că un alt fotbalist român extraordinar, Nicolae ”Gicu” Dobrin nu a avut vizibilitatea lui Hagi, erau alte timpuri.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Octombrie 2017, 16:39

...da mare ghinion a avut la Barca unde era mai mult rezerva... da asta l pune in primii 5 jucatori europeni ...da poze cu Marcel Raducanu nu are pagina de facebook ?...sau cu aia de jucau in Germania nu afisaza ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close