FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Strânge mingile la antrenament! Secundul Moldovan are un program soft în pregătirea "tricolorilor" după ce a semnat cu AJ Auxerre

Articol de , - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 00:00

Omul din trioul de secunzi despre care se zicea că are cele mai mari șanse să-l schimbe pe General în viitor, Viorel Moldovan, a fost tras pe linie moartă după ce a semnat cu AJ Auxerre.

Plecarea fostului vârf la divizionara secundă la finele lui mai nu l-a alungat de la lot înainte de Euro, însă în timpul antrenamentelor, Moldovan stă separat de restul ajutoarelor, Daniel Isăilă și Ionuț Badea. Ultimii sunt consultați în permanență de Iordănescu, în timp ce Moldovan se remarcă prin gesturi mici și ajutoare fizice.

Astfel, la finalul antrenamentului deschis de după sosirea "naționalei", Vio, îmbrăcat diferit față de colegii din staff-ul tehnic, a strâns mingile de pe teren, ajutat de un alt fost internațional, Țețe Moraru!

Moldovan a parafat o înțelegere cu Auxerre valabilă pe doi ani și ar putea ataca promovarea în noul sezon. Cel mai cunoscut nume din echipa sa este Sebastien Puygrenier, fost jucător la Zenit St. Petersburg.

8este locul pe care a terminat AJ Auxerre în ultimul sezon din Ligue 2

5 turnee finalebifează Viorel Moldovan anul acesta. Primele patru (CM '94, '98, Euro '96, 2000) ca jucător

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
myke82
myke82  •  08 Iunie 2016, 09:09

Si ce ar fi vrut tata Puiu, sa-i miroasa Moldovan vanturile pana la pensie? Omul isi doreste mai mult decat sa fie secund (sclav) la nationala Romaniei, nationala care n-a mai ajuns la un turneu european/mondial de foarte multi ani, cu exceptia acestuia unde mai mult ca sigur ca se va face de ras, dar asta este alta discutie. Mult succes Moldovane la viitoarea echipa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează