FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - RD CONGO 1-1

Șumudică sare în apărarea lui Alibec: "Nu a fost jucat suficient! La ce am văzut, el e la «admiși»"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 13:57

Marius Șumudică îl apără pe Denis Alibec, după ce selecționerul Anghel Iordănescu l-a criticat după meciul România - RD Congo, 1-1.

"Alibec a jucat în nota echipei. Nu a excelat. În prima repriză a fost mai bun, iar în a doua a coborât mai mult, a încercat câteva devieri și a ținut de minge. A și greșit mult. El nu a avut destule baloane și nu a fost jucat suficient. Nu a jucat doar Alibec și nu trebuie să ne raportăm doar la el. Trebuie analizat fiecare jucător.

Jocul de ieri a fost mult sub cele cu Spania și Italia, care ne-au dat speranțe. Ne-am prezentat slab din ce am văzut eu. Am observat că nu există relații de joc.

Nu știu dacă Alibec trebuia să demonstreze ieri că merită la EURO. Dacă se ține cont strict de jocul de ieri, Alibec nu are cum să nu fie în primii 23 de jucători. Față de ce am văzut ieri la echipa națională, Alibec e la «admiși»", a spus Șumudică la DolceSport.

"Haideți să-l vedem în continuare pe Alibec. Sunt convins că poate mai mult. Astăzi cred că putea să ne ofere mai mult, la primul lui meci ca titular"Anghel Iordănescu

5a fost nota primită de Alibec după meciul cu RD Congo, în care a jucat 69 de minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fcsb.86
fcsb.86  •  26 Mai 2016, 19:09

Daca mai este ceva de spus tinand cont de titlul articolului si legatura Marius S., ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinarad
dinarad  •  26 Mai 2016, 16:56

Păi cum *** să fie jucat? Iordănescu , cea mai mare nulitate în materie de antrenorat le spune fotbaliștilor să paseze lateral și în spate. Alibec ESTE FOTBALIST NENE. Atacant. AAAA-TAAAA-CAAANT!!! Nulitatea de Iordănescu nu este de nasul lui Alibec. Lui Alibec îi trebuie ANTRENOR nu marionetă de Ghencea. Să fie jucat de cine? Clica de colhăitoare nule de la Steaua care sa infiltrat și la nivelul naționalei și la FRF și la LPF și pe la Comisii(le) care depunctează echipe ÎN AVANS.... ÎNAINTE de începerea campionatului vor duce fotbalul romînesc DE RÎPĂ. Prima mișcare: scăpați de echipele cu ISTORIE , TRADIȚIE , SUPORTERI ca nu suferă steluța roșie în cinci colțuri și faceți o Ligă sătească care să nu pună probleme Stelei. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  26 Mai 2016, 16:20

altceva mai stii agramatule ? platitudini insalubre : ***, dos de cioban, regheblat...??? citeste editorialul maestrului Ioanitoaia ( un jurnalist remarcabil, un senior recunoscut) ptr a vedea remarcatii din meciul cu congo... esti din stirpea lui sumudica , minima scoala, maxim tupeu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează