FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Superdezvăluiri ale lui Daum! Cum a reacționat când a auzit de interesul României: "Ce să fac eu acolo?" + discuții în premieră despre salariu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2016 22:00

Selecționerul Christoph Daum a explicat cum a ajuns să discute cu naționala României și a vorbit în premieră, în studioul DolceSport, despre salariul pe care îl ia pentru postul pe care îl ocupă. 

"Comentam meciuri la o televiziune din Austria. Am un prieten acolo care s-a ocupat de naționala României. El mi-a zis. Fă-mi un favor și vorbește cu cei din România. Eu prima dată i-am zis ce să fac eu ca antrenor în România?

Am discutat și i-am zis să ne întâlnim la Koln, acasă. Domnul Burleanu mi-a zis să ne vedem la Viena. Am fost politicos și am acceptat. Nici nu mă gândeam să fiu selecționer.

Dar când am vorbit cu Burleanu am fost fascinat. Câte lucruri știa despre mine. Sunt impresionat de el, e un om deschis, e independent. Vine din noua generație. Am văzut România ca pe o țară mare a fotbalului", a zis Daum la DolceSport.

...despre salariu: "Jurnaliștii din România spun de 500.000 de euro, cei din Germania spun de 1 milion. Eu tot ce pot spune e că românii sunt mai aproape de realitate. N-am venit în România pentru bani. Nu mă interesează. Am stabilitatea financiară necesară. N-am semnat cu România pentru bani".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
comabi
comabi  •  13 Iulie 2016, 09:50

Cu Burleanu tind sa nu tin, mai ales ca arata multa siretenie, insa o sansa lui Daum consider ca ar trebui sa i se dea. Ai dreptate vizavi de tabara autohtonilor. Lacomi, rai de-a dreptul, plini de interese obscure, mincinosi cat cuprinde... un om din afara s-ar putea sa fie binevenit.

alexandru_p
alexandru_p  •  12 Iulie 2016, 23:40

sincer, s-au impartit in 2 tabere. tabara autohtonilor prunea, jijica, etc. si tabara pro-daum. la ce rezultate au avut astia de p-aici in fotbal ca si management, prefer sa tin cu burleanu si cu daum si sa-i dau o sansa. pana acum sunt doar cuvinte frumoase, dar pare si o schimbare de mentalitate.

baruch
baruch  •  12 Iulie 2016, 23:32
Postat de iulian1952 pe 12 Iulie 2016, 22:47

NUMAI DERBEDEII GANDESC CA TINE . TI-A SPALAT ANTENA 3 CREIERII DE TOT . CIOCU MIC SI *** .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează