FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Suporterii au început să huiduie jocul slab al naţionalei în meciul cu Feroe, tricolorii ripostează: "N-a fost civilizat!"

Raţ i-a egalat la
Raţ i-a egalat la "banderole", 22, pe Mircea Lucescu şi Emerich Vogl

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:52

Deşi i-au primit cald, fanii ploieşteni s-au întors împotriva echipei după jocul din repriza secundă. Jucătorii au taxat fluierăturile şi înjurăturile în frunte cu Raţ.

Căpitanul "naţionalei" a fost primul care i-a înţepat pe fanii care, după ce au făcut spectacol în prima repriză a meciului, i-au înjurat şi fluierat pe fotbalişti în a doua repriză. Mai ales pe cei ai campioanei Steaua! "Nu e normal ce s-a întîmplat, nu sînt de acord ca jucătorii Stelei să fie fluieraţi. Nu e civilizat", a punctat Răzvan Raţ, ajuns la selecţia cu numărul 103.

Alt "tricolor" care s-a declarat surprins neplăcut de atitudinea suporterilor a fost Dragoş Grigore. "Şi noi am fi vrut spectacol. Dacă publicul e nemulţumit, probabil data viitoare vom face spectacol şi nu luăm puncte!".

Cei mai fluieraţi au fost Rusescu, Sînmărtean şi mai ales Tănase, foşti sau actuali jucători ai roş-albaştrilor. Dar şi Anghel Iordănescu! Selecţionerul a fost taxat după ce, în ultimele minute, a preferat să îl introducă în teren pe Prepeliţă, un închizător. Şi nu pe Florin Andone!

"Oamenii nu ar fi trebuit să ne huiduie. Totuşi, joacă «naţionala»! Terenul a fost foarte prost, jocul muncit ne-a adus trei puncte valoroase, pentru care sîntem fericiţi" ( Paul Papp, fundaş)

"Am rămas cu un gust amar. Totuşi, nu trebuie să fluieri un jucător doar pentru că e de la Steaua" (Vlad Chiricheş, fundaş)

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare

13 iunie 
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
vi_escu
vi_escu  •  30 Martie 2015, 21:54

pentru tricolori: nu o fi fost civilizat dar nici voi nu jucati fotbal!

adrianpotra
adrianpotra  •  30 Martie 2015, 17:48

Dar sa iți bați joc de publicul care a plătit e civilizat? Ma gunoaie! Rușine ma! Ce cauta panarama de Maxim la națională ele e vedeta în Germania! Pe Tănase l-au fluierat ca a scuipat. Si Iordănescu e ca Piti!!! VAI VAI VAI! O sa fim rușinea de la EURO văzut pe DOLCE! Brav....... Burleanu!

goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 15:27
Postat de alb_rosu_in_vn pe 30 Martie 2015, 10:34

Poate ca e nevoie sa li se dea o sansa si altor jucatori, pentru ca multi si-au aratat limitele, nu mai pot progresa si nu au valoare de echipa nationala (in principal Tanase, Torje si Adi Popa). Un meci slab (si nu e primul) a facut si Rat. El e mai greu de scos din lot, pentru ca e capitanul echipei, insa pe acest post trebuie adus neaparat Stefan Radu, care e singurul roman care joaca titular la o echipa de top din Europa (Lazio e locul 3 in Italia in acest moment). in rest, ceilalti sunt mai mult rezerve sau se zbat la retrogradare cu echipe mediocre. E greu sa tii pasul cu echipe gen Croatia, care ii are in lot pe Modrici, Rakitic si Mandzukic, titulari la Real, Barca si Atletico!

Nu l-a adus pe Radu la nationala?! Si nu i-a placut! Cine n-are chef sa alerge la nationala, n-are ce cauta in tricoul galben! Afara si cu nesimtitul ala de Maxim! Ce dracu tot vreti experimente cu toate "vedetele"?!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează