FOTBAL  »  NATIONALA  »  HAGI SELECŢIONER

REGELE e decis să revină la echipa naţională, dar nu vrea să i se lege numele de o necalificare

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 17:36

Mircea Sandu încearcă să-l convingă pe Hagi să preia de acum "naţionala" : "Vino să-ţi pregăteşte campaniile viitoare", i-a transmis şeful FRF Regelui.

"Regele" nu se aruncă să preia cu orice risc echipa naţională. I-a transmis lui Mircea Sandu că ar fi dorit să revină în funcţia de selecţioner, dar abia după ce încheia actualele preliminarii Euro 2012. Motivul? Hagi nu doreşte să-şi lege numele de încă o calificare ratată, mai ales că după victoria, 3-0, cu Bosnia, "tricolorii" păstrează şanse să prindă locul 2 în grupă şi să ajungă din nou la baraj. Hagi nu a uitat "dubla" de tristă amintire cu Slovenia din 2001, cînd "naţionala" a ratat prezenţa la CM 2002 după ce "Regele" l-a înlocuit pe Boloni în timpul campaniei de calificare.

Şansele de calificare la Euro 2012 s-au diminuat încă de la primul meci cu Albania.

"Regele" îi dă răspunsul lui Mircea Sandu cu 5 zile mai devreme, dar mai are unele pretenţii.


Gică Hagi s-a hotărît. Astăzi îl va anunţa pe Mircea Sandu că acceptă să preia "naţionala" în cuplu cu Anghel Iordănescu director tehnic. Mai are de reglat însă unele aspecte.

"Joi îi voi comunica preşedintelui decizia mea. Nu vă grăbiţi, e datoria mea să-i spun gîndul meu personal şi de ce am luat această decizie. România are nevoie de proiecte pe termen lung, iar pentru asta e nevoie de răbdare. Chiar dacă vedem păreri precipitate, România trebuie să se dezvolte. Hagi a fost născut pentru fotbal, nu e importantă funcţia. Pot să sprijin fotbalul din experienţă, sînt implicat la Academia mea. Nu fug după funcţii". Ce v-ar determina să nu acceptaţi proiectul FRF?: "Vedem azi!". Unele surse apropiate lui Hagi susţin că va semna, altele că nu!

Găselniţă pentru Puiu
Mircea Sandu este convins că vor bate palma. "Gică e devotat, îşi doreşte să preia «naţionala». Sînt optimist că va accepta pentru că nu ţi se oferă în fiecare zi şansa de a fi selecţionerul României. Obiectivul e calificarea la Euro 2016, că le convine sau nu unora".
Şeful FRF e sigur că va conta şi pe Iordănescu: "Puiu va fi sigur director tehnic al tuturor loturilor. Vom face contract cu soţia lui, Valeria, dacă legea nu-i permite lui să semneze state de plată la Federaţie. Hagi va avea responsabilitatea 90 la sută la reprezentativa A".

"Oricine face treaba la naţionala e bine venit. Numirea lui Hagi e treaba preşedintelui"
Ionut Lupescu, director general FRF

"Pentru a-l determina pe Gică să semneze am exclus orice alt nume pe care îl aveam pe listă sub el"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
nter
nter  •  09 Iunie 2011, 22:03
Postat de ockilaaa pe 09 Iunie 2011, 15:24

poi ia hai sa vedem altfel treaba - daca-mi permiti. calificarea pentru 2012 e PA - so care`i problema daca schimba IN TOTALITATE echipa ACUM cand mai sunt 3-4 meciuri OFICIALE? nu crezi ca ar fi fost mai bine pentru urmatoare campanie de calificari?! eu zic ca DA. ehh dar fiecare`i cu parerea lui - eu zic ca gica greseste grav dar e problema lui.

de ce ar schimba echipa? pe cine sa bage in loc?

schukaryn
schukaryn  •  09 Iunie 2011, 16:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te contrazic la treaba cu antrenorul mai slab decat Hagi....inainte de Hagi, Mircea Sandu il oferta pe BOLONI....dragul nostru care de ani buni a ajuns sa fie praf ca antrenor!! A ajuns de rasul lumii in Franta si Belgia!! De ce crezi ca nu a mai primit nici o oferta de acolo??? Toti jucatorii fug de el, ziaristii rad atunci cand ii aud numele ca potential antrenor, iar datorita valorii sale a refuzat Nationala si Steaua...De ce????? Pentru a nu se face de ras in propia sa tara!! Asta e motivul pt care nu a mai antrenat de multa vreme in Romania!! Si uite ca am gasit un alt antrenor PRAF! Ca el ar mai fi multi, dar nu au toti renumele si calibrul lui Gica Hagi! Cu timpul o sa ne inchida gura

limit1ess_3rd
limit1ess_3rd  •  09 Iunie 2011, 15:51

Este evident ca aceasta campanie nu este a lui Hagi!!!!!!! Poate insa sa se foloseasa de meciurile astea ramase precum amicale. Sa inceapa teste...

Vezi toate comentariile (67)
Comentează