FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 1-4

Suspect la pariuri » Amicalul României a ridicat suspiciuni pe piaţa pariurilor sportive

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 21:58

O ipoteză periculoasă a apărut din mediile pariurilor sportive, aceea că România - Polonia ar fi avut datele unei partide suspecte pe această zonă.

Iar unul dintre indiciile relevante e acela că agenţia Stanleybet a blocat pariurile pe meciul de la Malaga cu cel puţin jumătate de oră înaintea fluierului de început!

"O întîlnire cu datele celei disputate în Spania are multe amănunte bizare, înlănţuite. A fost o partidă fără absolut nici o miză, în afara calendarului oficial, cu jucători de rang secundar, în absenţa internaţionalilor consacraţi. Apoi, e complet neobişnuit să se marcheze patru goluri în numai 33 de minute, cinci goluri pînă la pauză, iar în mitanul secund să nu se mai înscrie deloc", e explicaţia unei specialist din lumea pariurilor. Gazeta nu creditează această variantă, ci numai prezintă versiunile formulate în jurul meciului de sîmbătă seara.


"Doamne fereşte! S-a depăşit orice limită, nici nu se pune problema! Ne chinuim să facem un grup competitiv de tineri la lot, cum să fie legături cu pariurile?!"
Paul Zaharia, ofiţer presă FRF

Cote pe rezultatul de la Malaga
2,65 - victorie Polonia
13.00 - victorie Polonia la minimum 3 goluri diferenţă
19.00 - minimum cinci goluri în partidă
41.00 - 5 goluri marcate în prima repriză
62.00 - 4-1, scor corect

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
kutxukutxu
kutxukutxu  •  04 Februarie 2013, 17:09

eu nu inteleg de ce se mai baga in oferta meciurile amicale??? Nu le mai bagati si gata nu o sa mai fie nicio suspiciune!!

robertino2
robertino2  •  04 Februarie 2013, 15:57

Cand pierde Romania, se intampla din urmatoarele motive: - A fost blat ( desi nimeni n-a castigat pe acest meci) - E doar amical, meciurile oficiale sunt importante ( 1-4 cu Olanda) - Am facut 3 antrenamente pe zi, eram obositi la meci ( asa a declarat un jucator, de parca scopul principal este sa ne supra antrenam, nu sa castigam meciuri)

gabryel28
gabryel28  •  04 Februarie 2013, 11:11
Postat de ion2010 pe 04 Februarie 2013, 10:10

Auzi tu la ei tupeu: "Gazeta nu creditează această variantă, ci numai prezintă versiunile formulate în jurul meciului"... Pai daca nu creditati acesta varianta de ce mai scrieti? Sunteti niste nimicuri care va doriti scandal cu orice pret.... Dar, parca, voua va pasa de sport? Aiurea....

poi gazeta nu crediteaza fiindca maninca si ei de acolo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează