FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ITALIA, MIERCURI, 21:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tătăruşanu debutează la naţională cu Italia

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 noiembrie 2010 00:00

Tătăruşanu va apăra pentru prima dată poarta României la amicalul cu Italia, pe 17 noiembrie. O repriză el, alta Pantilimon.

Răzvan Lucescu a sesizat forma bună prin care trece Tătăruşanu şi vrea să-l debuteze în poarta naţionalei la meciul amical cu Italia, programat pe 17 noiembrie la Klagenfurt, în Austria.

După toate probabilităţile, portarul stelist va apăra în repriza a doua, Pantilimon păstrîndu-şi postura de titular. Selecţionerul a discutat această variantă cu stafful său şi s-a căzut de acord să se dea cîte o repriză fiecărui portar.

În cazul în care ideea se concretizează, pentru portarul în vîrstă de 24 de ani ar însemna primul meci în poarta echipei naţionale. A bifat prima convocare la partida amicală cu Ungaria, 1-0, din 12 august 2009. Iar pe banca de rezerve a stat în premieră la meciul cu Insulele Feroe, 3-1 la Piatra Neamţ, cînd în poartă s-a aflat tot Pantilimon.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
lilianna16
lilianna16  •  13 Noiembrie 2010, 13:56

cel mai bun portar si ar trebui introdus chiar din prima repriza

fan.craiova
fan.craiova  •  13 Noiembrie 2010, 12:21

Sa fim corecti, este cel mai in forma portar in acest moment. Urmeaza Bornescu si apoi Pantelimon

eunescu09
eunescu09  •  13 Noiembrie 2010, 09:25

Repet ce am mai spus, Mutu ar trebui sa se retraga de la nationala cat timp cocalarul este selectioner. Ar fi o palma grea pe obrazul gros al puradelului, l-ar face si mai responsabil de dezastrul pe care il produce la reprezentativa Romaniei si i-ar raspunde pe masura nesimtirii din ultimele 8 luni. Mutu nu mai are ce demonstra, pe teren e Mutu, toti oamenii mari de fotbal din Italia o recunosc, numai zevzecu nostru ne e in stare sa vada. Adio si nu am cuvinte! Razvan? sa ramana cu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează