FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Torje e obligat să dea gol şi să-mi facă o dedicaţie frumoasă!" » Cine îi ordonă să aducă puncte cu turcii?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 14:48

Gabriel Torje pare cel mai în formă dintre tricolori în acest debut de sezon, iar speranţele pentru un rezultat bun diseară, cu Turcia, se leagă de evoluţia micuţului mijlocaş.

Fotbalistul de 22 de ani a marcat în cele două partide din campania de calificare la CM 2014, cu Estonia (2-0) şi cu Andorra (4-0), iar la Granada s-a acomodat cum nu se poate mai bine, cu două goluri şi două penalty-uri obţinute tot de el în ultimele două meciuri.

Cel care l-a ajutat cel mai mult în carieră, agentul Cristea Opria, care ieri a împlinit 57 de ani, îi cere lui Gabi să aibă o evoluţie excelentă. "I-am spus copilului că nu-mi doresc nici un cadou material din partea lui, vreau doar o evoluţie bună, să dea gol cu turcii, să-mi facă o dedicaţie frumoasă, şi să aducă puncte pentru România. Asta m-ar face cel mai fericit, nu mi-ar mai trebui nimic altceva!", a spus Opria.

Cristea Opria îl reprezintă pe Torje încă de la juniorat, el fiind şi cel care i-a oferit fotbalistului un apartament de patru camere în centrul Timişoarei, într-o perioadă în care mijlocaşul, sora sa şi părinţii stăteau într-o singură cameră, într-un cămin de nefamilişti. Anul trecut, Gabi a primit din partea impresarului un Mercedes placat cu aur, în valoare de 100.000 de euro! Acelaşi agent a intermediat transferurile la Dinamo, Udinese şi Granada.

"Torje a marcat la echipa naţională, în Spania, sperăm să-l ţină avîntul ăsta patriotic şi să marcheze şi în Turcia. El e micuţ ca Ştefan cel Mare, merge în Turcia să-şi ia sabia înapoi"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
fartchild_saviola_t
fartchild_saviola_t  •  12 Octombrie 2012, 17:41

Cat de mare a fost Stefan si cat de mic e torje......slaba comparatie!!!

emainter
emainter  •  12 Octombrie 2012, 16:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

domnul****

opelcorsa
opelcorsa  •  12 Octombrie 2012, 15:43

Lasa ca am avut antrenor tinar, pe Razvanel si il invata ta-su sa aseze jucatorii ... Ne trebuie unu batrin, scolit, sa stie meserie, nu unu din asta tinar care doar vorbeste si invata pe noi. E bun Piturca, nu are valori mari dar stie sa-i motiveze. Despre jucatori, ce meserie or sti astia, ca nu i-am vazut prin Italia jucind... Cind or fi capitani la Barcelona, atunci sint buni.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează