FOTBAL  »  NATIONALA  »  9 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO

“Trebuie să batem Franţa!“

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Răzvan Cociş şi Florentin Petre avertizează vicecampioana lumii că România vrea să înceapă cu o victorie Euro 2008.

“Tricolorii” îşi fac curaj înain­tea meciului cu vicecam­pi­oa­na mondială, Franţa, din 9 iunie (Zurich, ora 19:00). Florentin Petre şi Răzvan Cociş s-au arătat extrem de optimişti la conferinţa de presă organizată ieri la Mogoşoaia.

Mijlocaşul lui ŢSKA Sofia: “E normal ca francezii să-şi propună ca obiectiv cîştigarea titlului euro­pean, istoria îi obligă! Noi ne gîn­dim însă numai la victorie cu Fran­ţa. Aş vrea să o batem cu 3-0, dacă se poate, şi să ne calificăm cu 7 puncte în sferturi. Nu facem nici o treabă dacă mergem deja învinşi! Am văzut că francezii sînt puţin spe­riaţi de valoarea echipei noas­tre, e normal să fie aşa, fiindcă e primul meci din grupă. Să se sperie toţi de noi!”.

Cociş le-a retezat şi el elanul “cocoşilor”: “Franţa să o ia pas cu pas! Să treacă mai întîi de grupă şi apoi să se gîndească la titlu euro­pean. La fel gîndim şi noi. Să de­pă­şim grupa şi după aceea pri­vim mai departe. Mergem să învin­gem Fran­ţa, pentru că ne dorim să acu­mu­lăm din primele două jocuri punctele necesare calificării. Se poate şi cu patru sau cinci, dar depinde de jocul rezultatelor”.

“Erau frumuşele”

“Tricolorii” s-au amuzat copios pe seama incidentului petrecut în cantonamen­tul Italiei, cînd două fete, în ipos­taze sexy, au pătruns pe gazon în timpul antrenamentului (foto). “Le-am văzut. Erau frumuşele şi foar­te sexy aşa, sumar îmbră­cate. Cred că a fost o surpriză plăcută pen­tru fotbalişti, mai puţin pentru paznici, care nu ştiau de unde să le apuce ca să le dea mai repede afară”, a spus Florentin Petre.

ROMÂNIA - MUNTENEGRU
Doar 786 de bilete vîndute

Ieri au fost scoase la vînzare biletele pentru ultimul meci amical al României înainte de plecarea la Euro, cu Muntenegru, care va avea loc pe stadionul Steaua, sîmbătă, la ora 20:45 (în direct pe Antena 1). La cele cinci case deschise la stadioanele din Ghencea, Giuleşti şi şos. Ştefan cel Mare s-au vîndut 786 de tichete: 250 la tribuna 0, 300 la tribuna I, 116 la tribuna a II-a şi 120 la peluze. Peste 70 % s-au vîndut la arena Stelei (foto). Pentru acest joc au fost tipărite 19. 300 de tichete, la preţuri de 25 lei la tribuna 0, 15 lei la tribunele I şi a II-a şi 10 lei la peluze.

“Atenţie la Ribery!”

Florentin Petre îl consideră pe mijlo­caşul Franck Ribery cel mai periculos jucător francez. “La ora actua­lă, este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din lume şi ar trebui tratat ca atare. Cînd e pe teren nu ştii de unde să-l iei. Aleargă foarte mult, se demarcă, e foarte inteligent în joc încît e foarte greu de marcat”, a spus mijlocaşul de 32 de ani.

“Ar fi super să se ade­ve­rească pronos­ti­cul preşedintelui Traian Băsescu şi să învin­gem Franţa cu 1-0. Probabil are vreun vrăjitor pe la Guvern”
Florentin Petre mijlocaş echipa naţională

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
 •  30 Mai 2008, 02:00

sper sa i batem pe francezi macar...si stiu ca putem ca avem echipa buna....hai ROMÂNIA!!!!!!

 •  29 Mai 2008, 22:44

Cred ca ar trebuii sa coborim cu picioarele pe pamint am vazut meciul Frantei cu Ecuatorul si au cistigat 2-0 relaxat cu echipa b doar thuram in aparare.Florentin Petre este o catastrofa de fotbalist parerea lui este putin importanta dar totusi mingea este rotunda dar va fii foarte greu de invins Franta si Italia.Chiar si Olanda este intr-o forma incomparabila acum fata de preliminarii.Sa fim seriosi mai bine sa ne rugam.Trebuie jucat defensiv si speculat pe contre altfel o luam serios.

 •  29 Mai 2008, 13:50

Ne revez pas, la france va battre la roumanie...et facilement.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează