FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

"Tricolorii" acuză arbitrajul: "Am luat gol după un fault inexistent"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 octombrie 2014 21:31

Marcatorul golului naţionalei României din meciul cu Ungaria, Raul Rusescu, şi selecţionerul Victor Piţurcă au acuzat arbitrajul.

"Am luat un gol dintr-o lovitură liberă inexistentă. Ăsta-i fotbalul! Îmi pare rău că suporterii n-au plecat fericiţi de la meci. Cred că meritam să cîştigăm. Avem posibilitatea să ne revanşăm în Finlanda", a declarat Raul Rusescu la TVR 1.

"Am avut jocul în mînă, l-am controlat în mare parte. Era aproape obligatoriu să marcăm al doilea gol pentru a nu mai avea emoţii. Am luat un gol după un fault inexistent", a spus şi Victor Piţurcă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (155)
rozu
rozu  •  12 Octombrie 2014, 14:17

a fost fault, i'a luat glezna in miscare... in cazul ne-eliminarii lui varga sa nu uitam ca si pintilii putea fi eliminat pana atunci!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Octombrie 2014, 08:42
Postat de stelistul1 pe 12 Octombrie 2014, 06:38

Am luat gol in urma unui fault al unui imbecill,

si "imbecilul" se numeste chichirez, cumnva ? chiriches - maxim, sau calul troian al romaniei. slabi pe faza defensiva, catastrofe pe faza ofensiva. ungurul s-a prins, si-a trimis atacantii pe stanga. piturca a stat si a admirat manevra. inevitabilul s-a produs si am pierdut aiurea nu doar 2 puncte, cat o victorie de mare orgoliu, cu o conotatie aparte. asta e, in finlanda pierdem, daca astia joaca la fel de prost.

jim._.brown
jim._.brown  •  12 Octombrie 2014, 07:29
Postat de nebraska pe 12 Octombrie 2014, 07:17

Dar fotbal de ce nu ati jucat? Arbitrul e de vina ca jucati turca?

Au jucat si ei dupa cum le-a spus mester Piti .

Vezi toate comentariile (155)
Comentează