FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" au ajuns aseară în Pirinei » Mesajul postat pe facebook de Marica înainte decolării: ”Andorra, venim!”

Ora 14:30 - Veselie la plecarea spre Andorra
Ora 14:30 - Veselie la plecarea spre Andorra

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 22:41

”Naţionala” a ajuns aseară în Pirinei după un drum de aproape şapte ceasuri


Sub acorduri muzicale a plecat ieri trupa lui Piţurcă spre meciul-formalitate din Pirinei: cu căştile pe urechi, majoritatea internaţionalilor au traversat aeroportul "Henri Coandă" în viteză, iar Torje a trecut spre avion aproape în paşi de dans!

Înainte de decolarea spre Spania, Marica şi-a alimentat imediat contul de facebook cu o imagine din aeronavă. " Andorra, venim!" a fost mesajul ironic şi simpatic al atacantului de la Getafe, aflat în cadru alături de Maxim şi Bourceanu. Drumul pînă în Andorra a durat circa şapte ore, via Barcelona, continuat cu autocarul. La destinaţie, "tricolorii" au dat peste o vreme rece, 14 grade, şi ceaţă. Iar primul mesaj al lui Piţurcă spre jucători, după sosire, a fost în recepţie: "Hai, ne cazăm, ne spălăm şi la masă!". Să înceapă festinul din Pirinei! Deocamdată, azi, la 12:30, facem antrenamentul oficial!


„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează