FOTBAL  »  NATIONALA  »  BLOGSPORT.RO

Tudor Octavian: "Excelentul Raţ e un caz de orbire colectivă"

Răzvan Raţ are 72 de selecţii în echipa naţională şi un gol marcat
Răzvan Raţ are 72 de selecţii în echipa naţională şi un gol marcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 martie 2011 10:51

Pentru mulţi critici literari şi cititori, Tudor Octavian este cel mai bun autor de nuvele, povestiri şi texte scurte din România. Sînt aproape 20 de ani de cînd marele scriitor colaborează cu echipa de jurnalişti sportivi care face Gazeta Sporturilor.

Articolul său de astăzi este proba zdrobitoare a faptului că talentul înseamnă a observa şi a povesti ceea ce trece zi de zi, colorat şi adormitor, pe lîngă noi. În textul din Gazetă, Tudor Octavian scrie despre "cazul Răzvan Raţ, subiectul adiacent la subiectul Mircea Lucescu şi, de fapt, jucătorul cu care începe echipa naţională".

E  restituirea clară şi de mare valoare datorată unui om modest şi unui fotbalist impecabil.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
vali12
vali12  •  12 Martie 2011, 16:14
Postat de b4ttery pe 12 Martie 2011, 14:06

jocul lui Razvan Rat este sa rupa jocul adversarilor, sa faca presing , sa castige mingi si sa vina in linia 2-a nemarcat pentru a centra sau a da pasa mai in fata.Intr-adevar jocul lui nu se vede,dar sa stiti si voi ca nu doar cel care are mingea conteaza.Mai mult de atat , suntem niste frustrati daca ajungem sa comentam titularizarea lui ,sau cum mai fac niste prieteni de ai mei care comenteaza titularizarile lui Arsene Wenger( dc. nu joaca din primul minut cu Arshavin,Chamakh -cazul Barcelona-Arsenal).Haideti totusi sa ramanem simpli spectatori si sa iubim fotbalul,nu culisele.

daca era vorba de un fost jucator de la Steaua sau Dinamo,mai aveai aceeasi parere? :)))

mos_califar
mos_califar  •  12 Martie 2011, 15:37

Ca de obicei trecand prin economie, cutremure, gagicareala, pensii, politica , etc, de la Jurnalul National la Realitatea, nea Tudor se pricepe la orice.

iulie32
iulie32  •  12 Martie 2011, 15:37

Rat a fost si este un jucator slab.Daca nu era Lucescu,ar fi jucat si acum in Liga 1.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close