FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Ultima oră » Acuzat că vrea să saboteze alegerile FRF, Mircea Sandu replică: "N-am dat nici măcar un telefon"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 18:51

UPDATE 18:50 / "Credeţi că eu îmi permit să dau vreun telefon? Nu am dat nici pînă azi. Cum să îi spun să nu vină la alegeri. Nu se mai poate înscrie nimeni. Acum 15 zile a fost ultima zi. Văd că pe ei nu îi interesează candidaţii. Eu am spus că îl susţin pe Gică Popescu şi ei m-au tot tocat. Nici unu nu e în stare să conducă FRF. Dar am eu timp să le-o întorc. De condus pot conduce tot de fapt, dar niciunul la un nivel ridicat. Eu n-aş putea să-i propun lui Iordănescu să se înscrie într-o aşa competiţie", a spus Mircea Sandu la DolceSport.

UPDATE 18:00 Mircea Sandu a comentat pentru GSP.ro informaţiile că ar dori să saboteze alegerile FRF de mîine, după condamnarea cu executare a lui Gică Popescu: "N-am dat nici măcar un telefon vreunui membru al Adunării Generale!".

*****

Mircea Sandu şi Adalbert Kassai îşi sună oamenii din teritoriu şi le spun să nu vină mîine la FRF pentru a nu mai fi împlinit cvorumul şi să nu se mai poată organiza alegeri la FRF, spun surse pentru GSP.RO!

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare, în Dosarul Transferurilor, şi nu poate candida la alegerile FRF, programate mîine!

Mişcarea lui Mircea Sandu a fost anticipată de un om de fotbal: "După condamnarea lui Gică Popescu, Mircea Sandu va anula Adunarea Generală de mîine. Eu am notificat că Adunarea de mîine nu este statutară şi se va putea lega de asta pentru a o anula. Probabil că se va stabili o altă dată şi Anghel Iordănescu va putea candida şi cîştiga alegerile", a declarat Marian Iancu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (83)
spivak
spivak  •  05 Martie 2014, 01:33

Se poate, Naşule? La un telefon ai dreptul. Aşa spune legea...

hgd61
hgd61  •  04 Martie 2014, 21:15

Cata dreptate are nasul...el personal nu da telefoane..dar are oamenii lui care dau mii de telefoane in schimb..La sportfm se comenta de narcis drejan tocmai aceste telefoane si se spunea ca ASJ Dolj, in urma uni telefon de la Kassai, a plecat din Bucuresti, strategia este clara ..neindeplinirea cvorumului si aminarea adunarii generale...si de aici se poate intimpla orice......dar Nasule...parafrazind un nas de cununie..SE APROPIE LATU'...valabil si pentru balcesti

ricco
ricco  •  04 Martie 2014, 20:31

Cum sa-l alegi pe 'Mos Teaca'???... Saracu' de el E SARAC CU DUHUL RAU DE TOT... E LA FEL DE PROSTALAU SI DE NEEDUCAT CA PENALU' Popescu Gh....

Vezi toate comentariile (83)
Comentează