FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Un antrenor român îi ia apărarea lui Daum: "E doar o victimă! Mai bine aducea cu el niște experți financiari nemți, să ne scoată echipele din insolvență!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 14:03

Antrenorul bulgarilor de la ȚSKA Sofia, Edi Iordănescu, i-a luat apărarea selecționerului după înfrângerea 0-3 cu Polonia și susține că acesta este o victimă.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Edi Iordănescu indică faptul că vina este și a oamenilor de fotbal care administrează echipele din Liga 1.

"Când am adus antrenor neamț, am făcut-o fie să aruncăm cu praf în ochi iubitorilor de fenomen din România, fie că am fost atât de naivi să credem că poate schimba fotbalul românesc.

Daum e doar o victimă, măcar să lăsăm omul să-și ducă campania la final. Poate că era mai bine să aducă cu el în staff și niște experți financiari nemți să ne scoată echipele din insolvență!", este de părere Edi Iordănescu.

CLASAMENTUL GRUPEI E după 4 meciuri:

Echipă Puncte
1.  Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (6)
wertusi
wertusi  •  12 Noiembrie 2016, 18:26

aici ai dreptate dar poate se dezmeticeste si ia altii , campania nu este chiar pierduta. Oricum daca se va pierde in continuare va fi tot din cauza actualilor si fostilor FCSB-isti , Nicusor Stanciu trecut pe la FCSB si cu impresar din cloaca lui Becali a ratat 11 care acum ne tinea in viata , Bogdan Stancu tot cu impresar de aceeasi teapa nu face nimic meci de meci . Becali il vrea pe Reghe de ce ?Ptr ca trebuie sa vanda niste jucatori a vazut ca i-a mers cu Anderlecht si crede ca aia sunt prosti nu s-a prins ca e un joc si cei doi de la belgieni sunt carne de tun , ii scot aia dupa ce Daumn nu va mai fi la nationala .Impresarii au facut albe niste lovele

10206088110775210
Enver Hoxha  •  12 Noiembrie 2016, 15:47

Victimă cu 2 milioane pe an... Ce inimă bună are Edi!

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2016, 15:26

Daum nu e nici o * victima*. Boala e grea ,dificil de tratat. Din pacate majoritatea echipelor romanesti stau foarte rau cu banii. Oricati finantisti ar veni un lucru e cert: banii lipsesc. Spectatorii lipsesc si din cauza saraciei si din cauza orelor aiurea de disputare a meciurilor. Cum sa programezi meciuri luni seara de la 9 ??? Sau duminica de la aceeasi ora? Prezenta ultrasilor este iarasi o problema. Isi inchipuie ca ei reprezinta nu stiu ce si pe cine si sunt ca niste sperietori.S-a vazut si ieri seara ce au facut. Pana acum regula jucatorilor era sa fie sau sa fi fost stelist. Sa-i vada nu stiu cine sa poata fi vanduti. Nu pot intelege nici acum ce au vazut la Stanciu. La Europene de exemplu. In aceasta increngatura pacatoasa e angrenat si Hagi cu ai lui jucatori promitatori ce trebuiesc vanduti. Ar trebui nu Daum sa de misioneze ci toata scarboasa asta increngatura stelista. Ce duce fotbalul romanesc la pieire.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează