FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Un antrenor străin cu rezultate excelente în Liga 1 vrea să devină selecționerul "tricolorilor": "Cunosc fotbalul de aici! România are jucători inteligenți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 10:04

După eliminarea rușinoasă de la EURO, FRF caută un înlocuitor pentru Anghel Iordănescu și cel mai probabil acesta va fi străin.

Cristiano Bergodi, 51 de ani, se află pe lista celor de la FRF și poate fi una dintre variantele pentru a ocupa postul de selecționer.

"Mi-ar plăcea să antrenez naționala României. Știu limba și cunosc fotbalul românesc destul de bine. Mereu m-am simțit bine în țara voastră. Cu siguranță că noul selecționer trebuie să califice naționala la Campionatul Mondial din 2018. Acesta va fi marele obiectiv.

Supărarea după EURO e firească. Mie mi-a plăcut jocul României din meciul cu Franța. Cu puțin noroc, puteați câștiga punct.

România are jucători inteligenți și valoroși, care puteau ieși din grupă. Nu știu ce a fost în interiorul lotului, dar cu ceva mai multă atenție, puteați juca în optimi", a spus Bergodi pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Bergodi nu este străin de fotbalul românesc și a fost extrem de apreciat în România. Acesta a antrenat în România la FC Național, CFR Cluj, Steaua, Rapid, Poli Iași și ASA. Bergodi a câștigat Supercupa României cu Rapid, în 2007, și în prezent antrenează la Modena, în Serie B.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Iulie 2016, 20:16

asta sa ne lase,e zero ca antrenor,a schimbat echipele precum ciorapii

steaua.libera
steaua.libera  •  01 Iulie 2016, 16:31

O varianta buna si avem garanția ca nu o sa ii faca jocurile lui becali

steaua.libera
steaua.libera  •  01 Iulie 2016, 16:16

O varianta f buna

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close