FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Un fost jucător de Bundesliga a comentat situaţia lui Maxim: "După cum a jucat, pe Chiricheş trebuia să-l lase acasă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 21:54

Fostul jucător al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, a vorbit despre decizia lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa în afara lotului de EURO pe Alexandru Maxim.

"Alex nu a jucat, nu are meciuri în picioare, dar mai trebuia să lase acasă 10 jucători, dacă e să o luăm așa. Pe Chiricheș trebuia să îl lase acasă, după cum a jucat, că nici el nu joacă la echipa de club", a declarat Răducanu la Digi Sport. 

Acesta l-a sfătuit pe Maxim să plece de la Stuttgart, în cazul în care nu are contract pentru liga a doua.

"Nu știu ce contract are la Stuttgart, dacă are contract și pentru liga a doua. Dacă nu are, ar fi bine să plece undeva unde să joace meci de meci și sunt sigur că va reuși. A fost delicată toată situația lui Stuttgart în acest sezon. Sunt sigur că poate să joace. E un jucător talentat și bun, dar trebuie să își vadă de treabă, să tragă tot timpul de el", a adăugat fostul mijlocaş.

Anghel Iordănescu a anunţat componenţa lotului cu care România se va prezenta al EURO 2016, iar dintre cei 28 de jucători care au participat în cantonamentul din Italia, Ivan, Hora, Ropotan, Toşca şi Maxim nu fac parte din lotul pentru European (detalii AICI). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
899541220082951
Simutiu Sabin  •  01 Iunie 2016, 18:53

Maxim a aratat ca e vitezist Chiriches hmmm moartea in vacanta O sa vede-ti cate goluri o sa luam din cauza lui Dar na Mintea generalului sper sa isi fii revenit Avea fler in 1994 , acum pauzaaaa

dinarad
dinarad  •  01 Iunie 2016, 05:55

TREBUIA , dar nulitatea de Chiricheș este stelist/fost la Steaua , cum să-l lase acasă!!!

nebraska
nebraska  •  01 Iunie 2016, 05:50
Postat de adriann_ pe 01 Iunie 2016, 02:00

NiCi un om sanatos la cap, indiferent de echipa cu care tine, nu poate crede sincer ca avea ce cauta Chipciu macar in lotul extins, darmite in lotul final. Asta e selectie pe criterii mafiote, Maxim a dat cu flit clanului becali cand a plecat direct in Germania, refuzand sa presteze la FCSB ca sa mai castige becali niste milioane de pe urma lui. Asa ca acum a fost pedepsit de taica chicken, unealta clanului becali. Iar victime sunt de fapt suporterii Nationalei, care se vor zgaria pe ochi la Euro privind cum isi dau cu stangul in dreptul nulitati precum Chipciu sau Adi Popa.

Corect.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează