FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Un fost jucător grec al Ştiinţei Galaţi ne avertizează: "Atenţie la Samaras!”

Atacantul Pantazis, cu barbă, în vremea cînd marca pentru Panserraikos Serres, echipa din oraşul în care trăieşte şi azi +1   FOTO
Atacantul Pantazis, cu barbă, în vremea cînd marca pentru Panserraikos Serres, echipa din oraşul în care trăieşte şi azi

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 19:16

Născut în România, dar stabilit în Grecia în 1976, Iorgos Pantazis va fi prezent la Bucureşti pentru returul barajului. Pentru golgeterul all-time al lui Panserraikos, Marica e marele atu al "naţionalei" noastre.

Pantazis locuieşte azi la Serres, în Grecia, dar a început fotbalul în România, pe cînd avea 5 ani: "În '73 am ajuns la juniorii Ştiinţei Galaţi, iar un an mai tîrziu am debutat în Divizia A", îşi aminteşte.

La numai 18 ani, jucătorul a luat drumul Eladei: "Am plecat să joc la Panserraikos, am adunat peste trei sute de meciuri în prima ligă. Şi am rămas golgeterul all-time al clubului!".

" Marica poate face diferenţa"
Plecat de 37 ani, Pantazis urmăreşte totuşi "naţionala" lui Piţurcă: "Pot să spun că grecii se tem foarte mult de Marica şi, sincer, cred şi eu că el poate face diferenţa. Greciei îi lipseşte sclipirea! Nu au un om la mijloc, un playmaker! Atenţie mare însă la Samaras, poate să surprindă oricînd!".

"M-am îndrăgostit de România şi am rămas cu o sumedenie de prieteni. Vin la Bucureşti să văd meciul cu Grecia. Nu am o favorită, sufletul meu e împărţit în două!" ( Iorgos Pantazis, fost fotbalist)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
chimistul_99
chimistul_99  •  10 Noiembrie 2013, 11:33

Cand a jucat STIINTA GALATI in divizia A ? Dunarea CSU Galati la inceputul anilor '80,da el a plecat in 1976 din tara . Dl. LUTAC ,documentati-va,nu credeti toate povestile .

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  10 Noiembrie 2013, 11:27

Nu stiu ce date au baietii de la gazeta Sporturilor, dar Stiinta Galati nu mai exista in 73. Stiinta Galati e precursoarea Otelului, care si-a schimbat de altfel numele in Otelul in 1965. Poate se refera la Politehnica Galati....

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  10 Noiembrie 2013, 10:14

bai frate, noroc de grecul asta care a jucat la ... STIINTA GALATI ... ca ne-a avertizat sa fim atenti la Samaras, ca altfel eram mancati...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează