FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 8-0

Un fost selecţioner este tranşant după umilinţa cu Germania: "Viorel Moldovan nu are ce alţi jucători să cheme la naţională"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 11:18

Unul dintre foştii selecţioneri ai naţionalei de tineret a României a vorbit despre problemele pe care "tricolorii" le întîmpină în acest moment.

Emil Săndoi, 49 de ani, a găsit cauzele eşecului cu Germania, 0-8, şi trage un semnal de alarmă. Noul tehnician al CS U Craiova crede că Viorel Moldovan n-a avut posibilitatea de a selecţiona alţi jucători mai buni decît ce are în acest moment.

"La copii şi juniori sîntem deficitari la capitolul forţă, la capitolul tactic, pentru că nu avem o situaţie financiară prea bună pentru a ne dezvolta în acest sens. Nu mă aşteptam la această înfrîngere usturătoare. Din punct de vedere al selecţiei nu au fost probleme. Viorel Moldovan nu prea a avut ce alţi jucători să ia.

Sînt convins că a fost un accident acest rezultat. Problema jucătorilor români este că la un moment dat sînt transferaţi la cluburile din străinătate, dar nu reuşesc să se impună. Unul dintre exemple este Brănescu", a spus Emil Săndoi la televiziunea sportro.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
mateiserban
mateiserban  •  11 Septembrie 2014, 17:08

Srna, Alves, Debuchy, Smolnikov, Maggio, Carvajal, Piszcek, Petrescu,Contra au fost mijlocaşi dreapta înainte să fie fundaşi. Iar Moldovan joacă cu Bălaşa în loc de Grădinaru sau Bărbuţ! Ca să nu mai spun de jucatori care erau încă eligibili pentru campania asta: N. Stanciu, Marc, Băluţă, Benzar, Buş. Adică pe Creţu îl chemi la 22 de ani dar pe ei nu? Păi făceam o super echipă ofensivă cu Muntenegru cu Brănescu- Grădinaru, Marc, Creţu, Bancu- N. Stanciu, Benzar- Băluţă, Bumba, Filip- Puşcaş. Iar cu nemţii, unde nu poţi să fii aşa ofensiv îl băgam pe Nica fundaş dreapta, pe Şerban al doilea închizător renunţând la unul dintre Bumba şi Stanciu şi pe Buziuc în faţă pt că Puşcaş e prea gras

mateiserban
mateiserban  •  11 Septembrie 2014, 16:52

Vîlceanu? Bărbuţ? Cel puţin ăştia sunt de 100 de ori mai buni decât Tănase de la Viitorul care nu-mi aduc aminte să fi făcut un meci bun de când mă tot uit la el. Dar a fost chemat si la nationala mare ;)))))Tot respectul pentru Hagi si munca staffului de la Academie, dar generaţia actuală de la Viitorul e slabă rău. De-abia cei U17 (Florinel Coman, Casap, Ciobanu, Cicâldău, mmm, hai să zic şi Ianis) vor avea forţa să scoată naţionala din r..atul în care a intrat. Dar să joci tu cu Bălaşa fundaş dreapta! Doamne, ce jucător ratat e ăsta. N-are nici o perspectivă, când aleargă parcă înoată. Cum să nu îl bagi pe Grădinaru fundaş dreapta, mai ales acasă cu Muntenegru, unde vrei să câştigi?

supersolo
supersolo  •  11 Septembrie 2014, 14:17

Avem exact ce ne-am dorit..nu? Moldovan nu are experienta de antrenor la acest nivel...de fapt nu are deloc nici ca antrenor ..2) trebuie sa ai rezultate la nivel de club ca sa ai pretentia de a fi selectioner la nationala de juniori...si in al 3) trebuie scosi multi din lot ...propusi pe axa Steaua -Viitorul ...fara pile si relatii si refacuta aria de selectie....e simplu dar din comoditate si avantaje nu se vrea...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close