FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un nou atac devastator la șefii FRF: "Au primit 1 milion de euro de la UEFA pentru dezvoltare, dar au încercat o manevră securisto-comunistă"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 11:40

Florin Prunea, președintele celor de la CSM Poli Iași, a vorbit din nou despre președinția FRF, Răzvan Burleanu.

"Nu știu dacă voi candida la șefia FRF. Important este ca fotbalul să se întoarcă acolo unde îi e locul. Să nu mai fie cineva care să ia milioane de la UEFA și să își dea prime după meciul cu Feroe.

FRF a încercat să facă o diversiune securisto-comunistă, cu acea propunere ca 5% din drepturile TV să se ducă la Liga a 2-a.

Lumea s-a prins și a votat în unanimitate ca această propunere să fie respinsă. Nu am mai văzut de multă vreme unanimitate la LPF. Nu vreți să știți ce a fost acolo, în ședință.

FRF a încasat 1 milion de euro de la UEFA pentru dezvoltarea fotbalului. Acei bani trebuiau să meargă către Liga a 2-a și Liga a 3-a, la fel ca și banii care s-au dat prime după meciul cu UEFA.

Nu s-a făcut nimic pentru fotbalul românesc. La juniori, ne-a bătut Liechtenstein", a spus Prunea la TV Digi Sport.

Burleanu este președintele FRF din 2014, iar în 2018 vor fi alegeri pentru noul președinte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
485809194904413
Costel Tudor  •  01 Mai 2017, 16:54

Este revoltător ca tocmai acest *** *** , a ajuns sa vorbească de manevre securiste !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deva1
deva1  •  01 Mai 2017, 14:04

Hristos a inviat.succesc d lui Burleanu si color responsabili cu centru de excelenta de la Deva.dar vrem fapte!multumim de intelegere.doar Asa Romania va Fii din nou o forta in lume ,

deva1
deva1  •  01 Mai 2017, 14:01

Trombonistii de la frf.la Deva este centru de excelenta pt copii si juniori.Au promis cei de la FRF acum 2 ani de zile ca fac teren de football cu ballon iarna, si alte conditii vor Fii asigurate acestui centru si nu l- au facut.Prunea are dreptate.Domnule Burleanu ati uitat de Deva? Parca ati semnat un contract si parteneriat cu Primaria Deva!.tineti va de cuvant si creati conditii copiilor.oamenii din Romania si Mai ales cei din sport , din fotbal vor fapte si nu vorbe goale si promisiuni neonorate...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează