FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un nume nou la națională » Pe cine a ofertat Contra pentru postul de "secund"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 17:37

Cosmin Contra a început să își contureze staff-ul pentru echipa națională a României, iar "Guriță" nu-l include în planurile de viitor pe Ionuț Badea, fostul asistent al lui Daum. 

Antrenorul de 41 de ani i-a făcut o propunere lui Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo și actual antrenor la CS Mioveni, pentru ca acesta să fie antrenor secund al primei reprezentative, a scris Fanatik.

Contactat de GSP.RO, "Țăranul" a spus că a primit o propunere, dar că urmează să ia o decizie în cel mai scurt timp: "Am avut într-adevăr o discuție cu Cosmin Contra pentru postul de secund la echipa națională, dar urmează ca o decizie sa ia în zilele viitoare".

Adrian Mihalcea, 41 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Dunărea Călărași, Dinamo, Genoa, Hellas Verona, Jonnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, Astra, Unirea Urziceni, Chiajna și Unirea Slobozia. Ca antrenor, Mihalcea a antrenat de-a lungul carierei la Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad.

În staff-ul echipei naționale ar mai putea fi aduși Jerry Gane, antrenor secund la Dinamo, și Javi Reyes, preparatorul fizic al "câinilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
493554747481335
Solomon Neagu  •  20 Septembrie 2017, 20:11

Dar ce facem fratilor cu acest staf de liga a doua, cu siguranta vom fi la finalulu mandatului d-lui Contra dincolo de locul 100 in clasamentul mondial Cat timp acest personaj va fi selectionerul Romaniei eu voi fi suporterul Ungariei !!!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  20 Septembrie 2017, 19:46

Te-am mai intrebat dar nu ai raspuns !! Tu esti FCSB-ist sau Stelist ca vad ca porti emblema si numele stelei !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Septembrie 2017, 19:08
Postat de steaua1986forever pe 20 Septembrie 2017, 18:28

Incepe exodul 'valorosilor dinamovisti' catre Nationala Romaniei. Hai cu Rotariu mai repede...ca ajunge si el la 34 de ani ca Ovidiu Herea si tot o sa il asteptam sa 'explodeze'...

bine ca a explodat stanciu :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează