FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, GSP.RO ȘI TVR 1

Un titular din națională rupe tăcerea: ”Niciodată nu m-am simțit integrat sută la sută la lot. Românii m-au pus în aceeași oală"

Andone are 13 selecții și un gol la
Andone are 13 selecții și un gol la "națională". A marcat la 2-2 în amicalul cu Italia

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2017 20:06

Florin Andone afirmă într-un interviu pentru El Pais: "Am vrut să joc în echipa țării mele și nu regret".

Suspendat pentru meciul cu Danemarca, Florin Andone a vorbit și despre "tricolori" într-o discuție cu reporterii de la El Pais.

Atacantul lui Deportivo mărturisește: "Sunt la «națională» de doi ani, dar niciodată nu m-am simțit integrat sută la sută. Nu regret că am ales astfel. Când am devenit fotbalist profesionist, mi-am stabilit două ținte. Să joc în LaLiga și în echipa țării mele".

El mai spune: "Totul e nou, mi-e greu. Mentalitatea e diferită față de Spania".

Andone vede "multă ignoranță, și în viață, și în fotbal. Întreabă pe cineva aici de România. O să-ți răspundă că suntem hoți sau țigani".

Și neagă: "Nu am cules căpșuni. Aș recunoaște dacă ar fi adevărat, dar e o minciună. În România, toți zic de cei din Spania că sunt la cules de căpșuni. Și m-au pus în aceeași oală".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
borat101
borat101  •  23 Martie 2017, 19:44

Nu esti singurul Florin. Asa era si pe vremea lui Hagi, trebuia sa fi acceptat de bisericuta lui Hagi, Gica Popescu, Dan Petrescu si Lupescu. Acum bisericuta este manevrata de impresarii interlopi. Asa au fost marginalizati un Keseru, Sanmartean, Buga, Gabi Muresan, Costin Lasar, etc.. pentru ca nu erau de la fcsb si impresariati de interlopii care conduce FRF.

jalabert
jalabert  •  23 Martie 2017, 17:34
Postat de Alex Marin pe 23 Martie 2017, 06:04

Are dreptate,si eu sunt in Spania......50% dintre romanii de aici sunt prostituate...25% proxeneti.....15% muncitori in constructii.....9% liber profesionisti si......1% capsunari.......

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

carnag3
carnag3  •  23 Martie 2017, 13:15

Nu ai fost niciodata capsunar Florine pentru noi ,suporterii, pacat ca nu poti sa ajuti nationala in meciul cu Danemarca , oricum, te asteptam la lot.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează