FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF-LPF

UPDATE S-a enervat Burleanu! I-a răspuns lui Justin Ștefan după ce a fost amenințat cu FIFA și UEFA: "Să nu uite asta" + Reacția LPF

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 17:30

Răzvan Burleanu a reacționat astăzi pe contul său de facebook după ce Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a amenințat că va merge la FIFA și UEFA după scandalul mesajelor cu Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

"Când domnul Justin Ștefan se va hotărî să sesizeze FIFA și UEFA, să nu uite să menționeze faptul că dumnealui nu este membru al Comitetului Executiv al FRF. Liga Profesionistă de Fotbal este reprezentată legal și regulamentar de domnul Gino Iorgulescu, potrivit Statutului FRF.

Deci, ca să punem lucrurile în ordine: Justin Ștefan nu a fost dat afară din Comitetul Executiv din simplul motiv că nu face parte din Comitetul Executiv. Secretarul LPF a fost invitat politicos să aștepte pe hol până când urma să fie dezbătut puctul de pe ordinea de zi pentru care solicitase să fie prezent, iar solicitarea îi fusese acceptată", a fost reacția lui Burleanu.

reacția lpf

Justin Ștefan a revenit cu un mesaj pentru a-i răspunde lui Burleanu: "Nu dezinformaţi, domnule Burleanu! Vom informa FIFA şi UEFA pe alte aspecte, nu pentru că m-aţi dat afară din Comitetul Executiv. Acela a fost doar un gest de impoliteţe şi de forţă din partea dumneavoastră, în contextul în care 3 ani am fost prezent la toate şedinţele că invitat, cu 2 excepţii, respectiv când am spus lucruri adevărate, care v-au deranjat.

Dar un lider adevărat trebuie să accepte şi alte puncte de vedere. Dumneavoastră încă nu puteţi şi o luaţi personal. Cât despre ipocrizie şi vanitate, să lăsăm oamenii să aprecieze...

Eu am întrebat de ce FRF finanţează centre de excelenţă care funcţionează ilegal la acest moment? Nimeni nu oferă un răspuns serios.

Va întreb care sunt măsurile pe care le-aţi luat împotriva domnului Bodescu pentru derapajul incalificabil în raport cu principiile promovate în discursul dumneavoastră? Niciun răspuns. Iar în timp ce unul dezavuează, iar altul îşi menţine poziţia şi se crede Nostradamus, unde este ipocrizia, domnule Burleanu?".

Citește și: Bodescu a sunat în redacția Gazetei, deranjat că ziarul i-a publicat mesajele obscene: "Eu ce spun aia se întâmplă, exact ca Nostradamus, care își certa pisica: «Cine a făcut caca aici peste o jumătate de oră?»"

 

Mai ușor cu ipocrizia! Când domnul Justin Ștefan se va hotărî să sesizeze FIFA și UEFA, să nu uite să menționeze faptul...

Posted by Razvan Burleanu on 2 Iunie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
485809194904413
Costel Tudor  •  02 Iunie 2017, 21:52

Pe zi ce trece GSp , devine din ce in ce mai penibila . Bai ziaristii lui peste prajit , ocupati-va de sport , lasati prostiile !

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  02 Iunie 2017, 21:12

Se unfla orezul in iustinel un personaj caragialesc,doamne ce liga,doamne ce federatie si nu departe, doamne ce tuica de...Prunea...

gabiprossi
gabiprossi  •  02 Iunie 2017, 19:26

Nu ne lasa burlene!!!! Fii crancen, fii ciclopic, nu accepta sa-ti fie afectata imaginea!!! Tu esti chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic!!! Fara tine, fotbalul este precum ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează