FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

UPDATE Stelea l-a exclus din lot pe Gabi Iancu: "Nu mai există pentru mine!" Ce spun jucătorul şi Reghe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 21:40

UPDATE 21:10 Bogdan Stelea a explicat mai amănunţit ce s-a întîmplat în cantonamentul naţionalei de tineret:

"Eu l-am exclus din lot pe Iancu, pentru că a plecat din cantonament. El zice că a coborît puţin la un taxi să lase nişte bani. Nu are cum să fie adevărat. Un "secund" l-a aşteptat mai bine de 40 de minute. E treaba lui, nu stau eu acum să văd de ce a făcut asta, nu mă ocup de educaţia lui".

 

UPDATE 20:40 Laurenţiu Reghecampf a comentat problemele provocate de Iancu la naţionala de tineret.

"MM va merge cu Iancu şi vor discuta această problemă cu antrenorul naţionalei. Eu îl înţeleg pe Stelea, nici eu nu accept o astfel de indisciplină. Iancu n-a recunoscut, el are o altă variantă.

Dar dacă s-a întîmplat aşa, va trebui să luăm şi noi măsuri. La Steaua, nu s-a întîmplat niciodată aşa ceva. Noi îi supraveghem tot timpul", a spus Reghecampf la Digi Sport Special.

Gabi Iancu (19 ani) n-a fost folosit deloc de Bogdan Stelea în meciul naţionalei de tineret, 2-3 cu Muntenegru, iar selecţionerul a dezvăluit motivul.

Stelea spune că jucătorul Stelei a fugit din cantonament chiar în seara dinaintea partidei şi anunţă că nu-l va mai convoca.

"Iancu nu mai există pentru mine, nu o să-l mai convoc. Nu le fac eu educaţie jucătorilor. L-am exclus şi o să fac un referat împotriva lui. Nu ştiu dacă cei de la Steaua au aflat de escapada lui, dar eu nu o să-l mai convoc niciodată", a spus Stelea pentru Digi Sport.

"Şef" la scandaluri

Iancu a fost protagonistul mai multor scandaluri la naţională. El e unul dintre protagoniştii episodului "Derbedeii U19". Detalii AICI

Un alt episod neplăcut la naţională i-a avut în prim-plan pe Iancu şi Stanciu. Cei doi au fost acuzaţi că au adus băutură în cantonament şi au băut împreună cu alţi colegi. Detalii AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (158)
bibiloiu
bibiloiu  •  12 Septembrie 2013, 15:04

RESPECT , BOGDANE , NATIONALA NU TREBUIE SA FIE LOCUL DE INTALNIRE AL GUNOAIELOR TARII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama.is.here
mama.is.here  •  12 Septembrie 2013, 14:56
Postat de portardelegenda pe 12 Septembrie 2013, 08:53

Pana la urma a gestiona caractere dificile este de fapt marea provocare a unui antrenor. De fapt aici iti dai lucrarea de diploma si iti arati VALOAREA CA ANTRENOR , asa ca Bogdane tata ar trebui sa cauti raspunsul intai la tine si abia dupa aia la Iancu. Daca Reghe reuseste sa-l tina in mana si tu nu inseamna ca ai o problema. Nu pot sustine acum ca am suta la suta dreptate dar n-ar strica sa vezi lucrurile si din punctul asta de vedere.Oricum se vede ca esti nou in meserie si nu sunt atat de sigur ca ai vocatie ptr asta

hai da-i cu praf de mers, ia-l acasa, si fa bors!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Septembrie 2013, 10:43

Acum vreo patru ani era un reportaj cu juniorii de la Viitorul ! Cel mai tupeist si adesea care sarea calul in acel material, era.....Iancu care avea 15 ani ! Se vedea clar atunci, lipsa de educatie si faptul ca cei ce trebuiau sa il educe acasa, la scoala si antrenorii, ii treceau cu vederea multe prostii doar pentru ca...era talentat ! Este a treia magarie care o face la echipa nationala de tineret ! Oare cate or fi fost dar de care nu a auzit nimeni ! Isi permiteau oare jucatorii de la "Luceafarul", sa faca asa ceva ? Nu si s-a vazut apoi ce valoare au avut in anii 90 !!

Vezi toate comentariile (158)
Comentează
Close