FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, AZI, 21:45, TVR 1, LIVE TEXT PE GSP.RO

UPDATE, VIDEO și FOTO » Cele mai noi informații înainte de România - Polonia » Suporterii polonezi s-au luat la bătaie între ei și la stadion

FOTO: Marius Mărgărit +35   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 16:45

Iată informațiile cele mai importante despre România - Polonia, 21:45, de pe parcursul zilei + Mai multe imagini în galeria foto!

    • Incidente pe Strada Franceză, în Centrul Vechi, informează reporterul Gazetei Sporturilor, Marius Mărgărit.Un grup de ultrași polonezi a văzut un alt grup de fani polonezi la terasa de lângă și au intrat peste ei să-i bată.
    • Mai mulți suporteri polonezi s-au luat la bătaie între ei și în apropierea Arenei Naționale

 

21:30

Suporterii polonezi s-au luat la bătaie și în peluzele Arenei Naționale.

UPDATE 21:00

Doi tineri români jonglează în afara stadionului nefiind prea stresați în privința partidei care va începe în 45 de minute.

UPDATE 20:20

Suporterii români care vor să se picteze pe față o pot face în zona amenajată special pentru fanii ”tricolorilor”.

romania colorata

UPDATE 20:15

Suporterii polonezi au fost introduși pe Arena Națională și nu s-au oprit din cântat și scandat. 

update 19:55

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a postat pe contul de facebook mai multe imagini cu armele albe și petardele găsite la suporterii polonezi.

bombes

UPDATE 19:40

Autocarele cu suporteri polonezi continuă să ajungă la Arena Națională. Polonezii au făcut spectacol și pe drumul din Centrul Vechi până la stadionul unde se va juca meciul în această seară.

UPDATE 19:25

Bătaie între suporteri polonezi la intrarea în stadion. Ciocnirile au avut loc la intrarea din strada Maior Coravu, care a fost blocată special pentru așteptarea polonezilor. S-au folosit și gaze lacrimogene pentru calmarea spiritelor. Mai mulți suporteri sunt sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE 19:20

Jandarmii adună fanii polonezi într-un singur loc și vor intra pe Arena Națională toți în același timp. În acest moment niciun suporter polonez n-a intrat pe stadion.

UPDATE 19:05

Polonezii și-au pus amprenta pe gardurile din jurul Arenei Naționale pe care au scris mesaje: "Piast Gliwice (n.r. echipă din Polonia) în turneu". Alături de aceste mesaje pe alte ziduri alăturate sunt alte mesaje care contestă conducerea FRF, acestea sunt scrise de români. (FOTO în Galeria de mai sus)

poll

UPDATE 18:45

Mesajul lui Daniel Niculae pentru fanii naționalei: ȚMesajul lui Daniel Niculae pentru fanii naționalei: "Nu vreau 50 de mii de check-in-uri la loja VIP. Vreau 50 de mii de suporteri cântând și încurajând echipa națională. Hai România!".

niculae

UPDATE 18:00

Suporterii Poloniei au plecat din Centrul Vechi. Aceștia s-au urcat în autocare și au pornit spre Arena Națională. Au fost mai multe filtre în afara Bucureștiului, iar mai multe cuțite și petarde au fost confiscate de la suporterii polonezi.

poza

UPDATE 17:55

Suporterii Stelei, care vor veni la partida de diseară, vor sta la intrarea de pe Bulevardul Basarabia. Facțiunea Glas va veni îmbrăcată în geci negre pe care vor avea imprimat CSA. Tot în aceeași zonă vor avea locuri și cei de la UTA și Farul. 

update 17:30

Mărturia unei angajate din barul devastat de polonezi în Centrul Vechi.

"Erau două mese. O masă înauntru, cealaltă pe terasă. La un moment dat cei de pe terasă au intrat peste cei interior și au început să arunce cu scaune, mese, pahare. Unii erau polonezi, iar cei de afară am înțeles că erau ruși. Jandarmii au venit destul de repede.

Pagubele sunt destul de mari. S-au bătut cam 20 de secunde până au apărut jandarmii. I-au ridicat. Rușii și polonezii s-au înjurat prima dată prin geam, apoi s-au luat la bătaie", este mărturia angajatei unui bar.

 

 

update 17:10

6 suporteri polonezi au fost reținuți ca urmare a incidentelor, anunță reporterul Gazetei Sporturilor, Marius Mărgărit.

UPDATE 16:30

Incidente pe Strada Franceză, în Centrul Vechi!

Prezent în mijlocul evenimentelor, Marius Mărgărit, reporterul GSP explică:

Un grup de ultrași polonezi a văzut un alt grup de fani polonezi la terasa de lângă și au intrat peste ei să-i bată. Polițiștii din zonă au chemat trupele speciale, care au intervenit și au scos 5 fani, urcați apoi în dubă și duși la Secția 14. Situația s-a rezolvat în aproximativ 5 minute, dar localul unde a avut loc bătaia a fost devastat.

"Erau niște fani polonezi în local, au năvălit alții peste ei, tot polonezi, și a început bătaia", a explicat o angajată. Se pare că ar fi fost vorba de fani ai Wislei și ai Legiei.

UPDATE 16:00

În jur de 200 de ultrași din facțiunea dură a galeriei poloneze au ajuns în Centrul Vechi în jurul orei 16 și s-au așezat la o terasă, pe strada Franceză. Aceștia au produs imediat agitație în rândul forțelor de ordine, care s-au regrupat în caz că va fi nevoie să intervină.

UPDATE 15:55

În alte zone ale centrului vechi fanii polonezi își fac poze, beau și se simt bine. Unii chiar au cerut forțelor de ordine din zonă să facă poze împreună :)

update 15:50

Ofițerul de securitate al FRF, Sorin Cojocaru, a declarat că în eventualitatea unor incidente la meciul din această seară, vom juca meciul cu Danemarca din primăvară fără spectatori.

"În caz de incidente majore, riscăm o suspendare uriașă din partea UEFA și mai mult ca sigur vom juca meciul cu Danemarca din martie cu porțile închise", a declarat Cojocaru la TV Digi Sport.

update 15:25

Oficialii UEFA care se ocupă de securitate au solicitat Federației Române de Fotbal ca acoperișul de pe Arena Națională să nu fie tras.

Cei de la UEFA au luat această decizie motivând că se așteaptă ca suporterii celor două echipe să folosească materiale pirotehnice, iar din cauza torțelor și fumigenelor fumul să nu aibă pe unde să iasă din stadion.

UPDATE 15:15

Jandarmii au venit sa le dea pliante fanilor polonezi, pe care sunt scrise câteva indicații referitoare la comportament.

 

update 14:50

Imagini cu fanii polonezi în Centrul Vechi:

UPDATE 14:30

Mobilizare impresionantă a forțelor de ordine pe DN1, la ieșirea din Predeal.
Forțele de ordine așteaptă un contingent de suporteri polonezi care urmează să treacă prin acea zonă.

15034298 1345979915435284 1318326477 o

UPDATE 12:45

La meciul de diseară sunt așteptați aproximativ 3.000 de suporteri ai Poloniei. La această oră, în centrul vechi situația este liniștită, echipaje de jandarmi patrulează zona pentru a împiedica orice incident. Grupuri de suporteri polonezi au luat loc la mese, unde consumă bere și votcă.

O parte dintre fanii oaspeților au creat însă probleme aseară. Detalii AICI!

UPDATE 12:00

Fanii polonezi s-au mobilizat pentru a veni la București prin afișe pe care scria "Călătorie la România - Polonia » 11 noiembrie - Ziua Independenței".

Ziua Independenței Poloniei este sărbătoare națională, pe 11 noiembrie. Comemorează independența redobândită a Poloniei în 1918 după 123 de ani în care a fost împărțită de Austro-Ungaria, Prusia și Rusia.

UPDATE 10:45

Steliano Filip, care a suferit o entorsă, n-a putut fi recuperat și nu va fi nici măcar pe bancă. Din lot nu vor face parte nici Grozav, Nedelcu, Rotariu, Țîru și Cojocaru.

Lotul și numerele de pe tricou pentru partida cu Polonia

1 Costel Pantilimon
2 Romario Benzar
3 Alin Toșca
4 Cosmin Moți
5 Ovidiu Hoban
6 Vlad Chiricheș
7 Alexandru Chipciu
8 Adrian Popa
9 Florin Andone
10 Alexandru Maxim
11 Andrei Ivan
12 Ciprian Tătărușanu
13 Claudiu Keșeru
14 Iasmin Latovlevici
15 Răzvan Marin
16 Silviu Lung
17 Eric Bicfalvi
18 Andrei Prepeliță
19 Bogdan Stancu
20 Gabriel Enache
21 Dragoș Grigore
22 Cristian Săpunaru
23 Nicolae Stanciu

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte
1. Muntenegru 4 9-4 7
2. Polonia 3 7-5 7
3. România 3 6-1 5
4. Danemarca 3 3-4 3
5. Armenia 4 4-10 3
6. Kazahstan 3 2-7 2

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România- Polonia se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe TVR1 și live-TEXT pe GSP.ro.

Save

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (98)
nope
nope  •  11 Noiembrie 2016, 19:29

Legenda spune ca Fcsb istii vor veni la meci cu vestele alb-rosii de la meciul cu City

san_lorenzo
san_lorenzo  •  11 Noiembrie 2016, 20:57
Postat de nope pe 11 Noiembrie 2016, 19:29

Legenda spune ca Fcsb istii vor veni la meci cu vestele alb-rosii de la meciul cu City

Tot legenda spune ca dinammmu..ia va juca candva in ucl..dar...e doar o legenda

ortega
ortega  •  11 Noiembrie 2016, 20:17
Postat de nebraska pe 11 Noiembrie 2016, 18:53

Asa se vede din caracal?

La Caracal nimic nu e imposibil ... Preafericitul protopop Pomanagie al Caracalului sustine ca Donald Trump e din imprejurimi ... Se poate sa aiba dreptate , ca Hillari pare din Teleorman ...

Vezi toate comentariile (98)
Comentează
Close