FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC DUR

Vadim, atac suburban şi rasist la Piţi şi Sandu. Despre Piţurcă: "Un barbugiu fără creier, prost ca noaptea"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2013 12:58

După episoadele triste cu Ungaria şi Olanda, 2-2 şi 0-4, Victor Piţurcă e atacat din toate părţile. Corneliu Vadim Tudor îl desfiinţează pe actualul selecţioner într-un articol publicat de ziarul "Tricolorul", dar îi ia la ţintă şi pe Mircea Sandu şi jucătorii naţionalei.

Iată cîteva fragmente:

"Am obosit de cînd tot scriu despre acest Piţurcă. Urît ca dracul, negru şi la faţă, şi la inimă, acest puradel nelegiuit al mahalalelor ţigăneşti a ajuns (şi încă se menţine) în prim-planul vieţii unei societăţi. Cît de nenorocit poţi să fii ca să-ţi petreci adolescenţa şi tinereţea scuipînd în palmă şi „bărbierind“ două pătrăţele de os, implorîndu-l pe diavol să-ţi dea ceva mai mult noroc decît un alt parlagiu?"

"În timp ce eu citeam Balzac şi Goethe, aschimodia din sălaşele ţigăneşti ale Olteniei zguduia zarurile cu o palmă...".

"Lipsa de caracter şi de valoare umană a acestui cocalar se vede în modul infect în care el se comportă cu propriul său copil, şi, implicit, cu mama acestuia".

"Ne întrebăm: cum de a fost posibil ca o piază-rea, cu suflet de cariocă neagră, ca acest Piţurcă, să se menţină în funcţia de antrenor al Naţionalei de Fotbal, atîţia ani, deşi el e ciuca bătăilor, e prost ca noaptea şi de o încăpăţînare de măgar mort?"

Vadim Tudor îi atacă pe Mircea Sandu şi jucătorii naţionalei:

"Ţiganul Piţurcă! Şi acest jucător mediocru, de nota 6, Mircea Sandu! Ei s-au înfipt, cu ghiarele şi cu dinţii, în trupul fotbalului românesc şi nu se mai dau plecaţi. Fir-aţi ai dracului de nenorociţi! Aţi distrus şi singura bucurie care le mai rămăsese românilor!"

"Nu te poţi numi fotbalist cînd eşti în halul ăsta de paralitic. Un cărucior cu baterii pentru acest Stancu, să alerge la Jocurile Paralimpice, în locul lui Pistorius, că tot e ăsta închis".

"Aşadar, recapitulez, ca să se priceapă mai bine: impostorul ăsta de Piţurcă, cu mecla lui de curcă ... nu-i bagă pe autorii celor două goluri din meciul cu Ungaria, Adrian Mutu şi Alex Chipciu, umilindu-i pe banca de rezerve, dar intră cu nişte zombi siniştri, Cristian Tănase şi Bogdan Stancu!"

Citeşte AICI articolul complet

Corneliu Vadim Tudor este membru în Comisia pentru Cultură şi Educaţie din cadrul Parlamentului European.


 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (224)
duralex
duralex  •  30 Martie 2013, 03:03

Regele a murit....Traiasca regele..!!!!!!

saramago
saramago  •  29 Martie 2013, 19:25

Astept si alte pamflete pe aceeasi tema. CV Tudor - bun, de asta data.

icesoldier
icesoldier  •  29 Martie 2013, 10:15
Postat de qwerty007 pe 29 Martie 2013, 01:33

Pai eu stiam ca prima prioritate e gardul apoi autostrada!!

Fiinte superioare, va putem atinge?

Vezi toate comentariile (224)
Comentează