FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Vasile Miriuţă ajută Ungaria! » Antrenorul de la CFR va transmite informaţii despre România

Miriuţă s-a născut la Baia Mare şi a debutat în Liga 1 la Dinamo, în 1991, dar în
Miriuţă s-a născut la Baia Mare şi a debutat în Liga 1 la Dinamo, în 1991, dar în "naţională" a jucat doar pentru Ungaria

Articol de - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 00:16

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit ieri că e prieten foarte bun cu selecţionerul Attila Pinter, pe care îl va sprijini cu informaţii despre "naţionala" noastră înaintea disputei din 11 octombrie.

România - Ungaria e meciul finalului de an în România. Se va juca în etapa a doua a grupei preliminare pentru Euro 2016 şi va avea loc pe Arena Naţională. "Naţionala" maghiară a primit ieri o veste bună. Are chiar în fotbalul românesc o persoană care îi va da informaţii selecţionerului Attila Pinter.

Vasile Miriuţă a fost întrebat ieri cum ar proceda dacă antrenorul Ungariei l-ar căuta să-i ceară date despre reprezentativa noastră. Răspunsul? "Eu chiar mă aştept să fiu căutat de Pinter! Sînt foarte bun prieten cu el şi e foarte probabi să mă caute. Dacă îl voi ajuta? Da, voi discuta cu el şi de orice informaţii va avea nevoie de la mine, i le voi da. De ce să nu-i dau?!", a replicat tehnicianul CFR-ului.

Miriuţă l-a înţepat apoi pe Piţurcă: "Îl voi ajuta pe selecţionerul Ungariei chiar dacă Deac al meu va fi convocat, dar staţi liniştiţi că nu va fi Deac convocat".

Antrenorul de 45 de ani n-a văzut partida Grecia - România 0-1. "Eram în drum spre Germania, aveam o treabă importantă şi n-am avut cum să urmăresc meciul".

9 meciuri a jucat Miriuţă pentru Ungaria, între 2000 şi 2003. Nu mai puţin de 8 ani a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest şi Honved

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
adriann_
adriann_  •  14 Septembrie 2014, 16:31
Postat de daithi pe 13 Septembrie 2014, 19:38

Mai, profesorule! In 1848 nu puteai vorbi de Ungaria, caci pe atunci era Imperiul Austro-Ungar. Iar in petitia ungurilor pasoptisti nu figura separarea ci cereau drepturi, egalitate si autonomie (nu desprindere, dar clar ca in Romania autonomia e interpretata foarte "interesant"). Pe de alta parte fotbalul nu e politica, si daca le amesteci "you're gonna have a bad day".

Bulica, imperiul Austro-Ungar a aparut la aproape 20 de ani DUPA revolutia de la 1848, daca taceai filozof ramaneai. Asa, doar ai aratat tuturor cat de incult esti. La 1848 Ungaria era regnum independens, parte a imperiului Habsburgic conform constitutiei de la 1790. Stai jos, la istorie cred ca nici macar 1 n-ai fi luat =))

afc13
afc13  •  14 Septembrie 2014, 11:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cea mai mare problema a lui (si a altora care sunt similari) ca sunt atat de prostovani incat nu-si dau seama de acest lucru. De altfel multi care posteaza aici, NU au o latura de civilizatie si aduc dovada de un caracter demn de hiene sau alt saprofag(dar sa nu folosesc astfel determeni, ca gsp (ul) istii ma puncteaza...daca nu cunosc cuvantul). Nu au idei si pareri proprii, insa cand este vorba de "a hartui", atunci sunt primii. Evident daca se scoate un subiect care sa creeze aceste "razboaie virtuale" atunci sunt cei mai tari in parcare, dar sunt sigur ca in viata sunt niste soricei care se c a c a pe ei de la orice. Dar aici e usor...

vl1717
vl1717  •  14 Septembrie 2014, 11:14

Mu*ie miriuta mu*ie ungayria! Ne vedem pe 11 octombrie "informatorilor"=))))))))))))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează