FOTBAL  »  NATIONALA  »  CLASAMENT FIFA

Veşti bune! Naţionala lui Piţurcă este în urcare după victoria cu Grecia

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 12:37

Naţionala a urcat un loc ca urmare a victoriei din primul meci oficial, împotriva Greciei. În clasamentul FIFA dat publicităţii astăzi, România se află pe locul 26.
Principala adversară în grupa de calificare la turneul european din 2016, Grecia, se află pe locul 14, după ce a coborît o poziţie.

Ungaria a coborît 20 de locuri, pînă pe 54, iar Finlanda este pe locul 65. Irlanda de Nord este echipa cu cea mai mare urcare, de 24 de poziţii, pînă pe locul 71. Cea mai slab cotată echipă din grupă este reprezentativa Insulelor Feroe, clasată pe 179.

Clasamentul FIFA este condus de naţionala Germaniei, campioana mondială. Aceasta este urmată de Argentina, Columbia, Olanda şi Belgia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
solomon_i
solomon_i  •  18 Septembrie 2014, 16:50

Urcam si noi ca Simona Halep la tenis...Mai castigam noi, mai se poticnesc adversarii si asa suntem din ce in ce mai buni !

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  18 Septembrie 2014, 15:14
Postat de alexbibirica1 pe 18 Septembrie 2014, 13:16

impartasesc aceeasi opinie ! ______ mwcescu razvan a dus nationala in lumea 3a fotbalistica,la acel moment ,mwcescu beneficiind ,de cea mai buna generatie de fotbalisti din ultimii 14 ani ! _____ pitzurca a format IAR....o noua nationala !

PERFECT ADEVARAT , ACELASI LUCRU L-AM ZIS SI EU IN SEARA MECIULUI CU GRECIA , LA CE LOT AVEM ANTRENORUL NATIONALEI NOASTRE VICTOR PITURCA A STORS MAXIMUM DIN JUCATORI SI DIN PUNCTE IN ULTIMII 2 ANI !! SA TERMINI PE LOCUL 2 IN CAMPANIA TRECUTA DE PRELIMINARII C.M. DINTR-O GRUPA CU OLANDA , TURCIA SI UNGARIA CHIAR A FOST O MARE PERFORMANTA LA SITUATIA DIN MOMENTUL ALA ! DE PE LOCUL 56 PANA LA LOCUL 26 ACTUAL DETINUT DE ROMANIA INSEAMNA F.F.F. MULT PENTRU CLASARILE NATIONALEI NOASTRE IN URNELE PENTRU VIITOARELE PRELIMINARII !!

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  18 Septembrie 2014, 15:07

Fortza Piti,du-ne la Euro si rupe-le gura carcotasilor!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează