FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL, MIERCURI, ORA 20:45, TVR 1

Vezi imagini cu hotelul în care stau tricolorii înaintea amicalului cu Israel!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Pe perioada şederii în Banat, stafful reprezentativei va fi cazat la hotelul Reghina Blue, cotat la patru stele, unul dintre cele mai luxoase din oras, preferat si de Regele Mihai, cind vine la Timisoara.

Situat la zece minute de centru, in apropierea stadionului "Dan Paltinisanu", stabilimentul este plasat intr-o zona extrem de linistita, fiind inconjurat de vile cochete. In imediata apropiere se afla si o chilie a unor maicute care apartin Ordinului Franciscan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  01 Martie 2010, 13:59

faceti articole la comanda, pe bani si nici macar n-aveti bunul simt sa puneti semnul de publicitate. bine ca n-ati inceput sa ne spuneti si cate camere are, ce facilitati, care sunt preturile... aaa... stai ca m-am prins! oamenii gazetei trimisi la timisoara stau in hotel cu nationala fara bani, in schimbul articolului... da' barterele tot cu semn de publicitate se fac, sa stiti ;)

nutecred
nutecred  •  01 Martie 2010, 12:04

RECLAMA MASCATA! Ce treaba are una cu alta ?!!? La cate cancanuri ati inceput sa bagati gsp-ul asta o sa ajungeti sa fiti cititi numai de cocalari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close