FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 8-0

Victor Piţurcă nemulţumit de condiţiile din România: "Se antrenează în condiţii mizere"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 17:45

Cu ocazia conferinţei de presă pe care a realizat-o astăzi, Victor Piţurcă a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte fotbalul juvenil.

Selecţionerul naţionalei României îşi face griji că nu va mai avea de unde să aducă jucători la prima reprezentativă şi spune în ce condiţii se antrenează copiii.

"Asta e valoarea noastră în acest moment. Vedeţi în ce condiţii mizere se antrenează copiii la nivelul juvenil. Ce să facă antrenorii la loturile naţionale de juniori? Fraţilor, cînd vin nemţii sau austriecii îţi dau 5-6! Tot timpul am dorit să se lucreze la nivelul de copii şi juniori. Cînd am ajuns la Steaua, la centrele de copii erau antrenori care n-aveau nici o treabă cu fenomenul. Am venit cu oamenii mei şi am început să facem treabă", a spus Piţurcă.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
capdepod
capdepod  •  12 Septembrie 2014, 16:24

cred ca piti a fost cam indulgent. 5-6 goluri luam doar la pauza. noua se pare ca ne plac scoruri cu doua cifre in dreptul adversarilor sau pe acolo...

torque07
torque07  •  12 Septembrie 2014, 01:35

Avem bani....de fapt..au bani, Patronii de cluburi au bani. Cum se poate face treaba cand toti fomistii din liga I alearga dupa expirati batrani si nu se implica deloc in sectorul juvanil? LEGE!!! Lege care sa oblige cluburile macar cele de liga1 sa aibe o scoala de fotbal cu antrenori capabili platiti cum se cuvine. Am auzit ca momentan daca vrei copil la fotbal tre sa platesti la antrenor. poa sa fie el super talentat. Daca mai vrei si titular mai sari si acolo cu cativa lei. Cu forta, pentru ca de buna voie nu face nimeni nimic! Daca numai dintr-o academie (Hagi) echipa nationala de tineret are nu stiu..5 6 jucatori, daca ar fi macar 10 scoli. In 8 10 ani am reprezenta ceva in fotbal.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 01:27
Postat de vasilescugeo pe 11 Septembrie 2014, 20:11

Pai matale de ce nu-ti investesti banii in centre de copii si juniori?

..)) nu are curaj.. ar face-o...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează