FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U18

Victorie clară pentru naționala U18 a României, în primul amical din stagiul din Israel

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 18:56

Naționala U18 a României și-a început cu dreptul turneul de pregătire din Israel, reușind să învingă astăzi selecționata similară a Israelului, scor 5-2. 

Micii "tricolori" au intrat la pauză cu un avantaj minim, scor 1-0, grație golului reușit de Alexandru Mațan în minutul 45. Tot Mațan a marcat și în repriza secundă, reușind "dubla" în minutul 76.

Elevii lui Adrian Boingiu au fost net superiori în repriza secundă, impunându-se în final cu 5-2.

Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Alin Sîntean (ACS Poli), Robert Moldoveanu (FC Brașov, împrumutat de la Dinamo) și Yasin Hamed (Pandurii).

Evidențiatul meciului a fost Alexandru Mățan, de departe cel mai bun jucător de pe teren, tânărul fotbalist al Viitorului reușind o "dublă".

Joi, cele două naționale vor mai disputa încă o partidă amicală. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10209715363350482
Baluta Cristian  •  21 Martie 2017, 22:40

Ar fi bine să vă documentați măcar un pic înainte de a arunca o știre care denotă un amatorism autentic! În primul rând, poza nu i actuală, este de la alt meci, iar selecționerul se numește Adrian Boingiu, nu Marian. Observ cu tristețe că vă cam caracterizează în ultimul timp această lipsă de profesionalism!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează