FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, 26 MARTIE, 20:15 PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO / Chivu şi Săpunaru au părăsit antrenamentul naţionalei, dar nu e nimic grav!

Cristian Chivu +7   FOTO
Cristian Chivu

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 21:24

UPDATE // Deşi Chivu şi Săpunaru au părăsit antrenamentul mai devreme, staff-ul echipei naţionale a dat asigurări că problemele celor doi tricolori nu sînt de natură să îngrijoreze, ei urmînd să se pregătească în zilele următoare într-un ritm normal pentru meciul cu Bosnia.

UPDATE // După cîteva alegări uşoare, căpitanul naţionalei a părăsit antrenamentul

UPDATE // Jucătorii naţionalei se pregătesc în această seară pe stadionul lui Dinamo. După sfert de oră în care a lucrat cot la cot cu restul fotbaliştilor convocaţi, Chivu a ieşit din antrenamentul normal. Căpitanul tricolorilor s-a pregătit separat alături de preparatorul fizic Diego Longo. O dovadă în plus că cel mai titrat fotbalist al momentului are nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.

Răzvan Lucescu va avea la dispoziţie întregul lot convocat la antrenamentul de diseară, programat de la ora 18:00, pe stadionul Dinamo. Printre jucători se va afla şi Cristi Chivu, care intră şi el în program după ce ieri a fost menajat.

Căpitanul a fost învoit de la şedinţa de aseară, efectuînd doar reprize de masaj şi bazin, deoarece a jucat duminică în Serie A, în partida Inter - Lecce 1-0.

Pentru Chivu nu este o noutate această prelungire a timpului alocat recuperării. Este o practică la care liderul selecţiilor dintre actualii tricolori recurge de ceva vreme. Chivu urmează întocmai, de o bună perioadă de timp, recomadările staff-ului fostului său antrenor de la Inter, Jose Mourinho, oferite la solicitarea echipei cu care lucrează Răzvan Lucescu.

"Cristian are nevoie după fiecare meci de o scurtă pauză, cel puţin o zi lejeră, pentru că are probleme musculare. Are masă mare musculară. Altfel, ar acumula oboseală în picioare şi riscă să se accidenteze", le-a transmis staff-ul medical al lui Mourinho responsabililor echipei naţionale.

Cristian Chivu, 30 de ani împliniţi pe 26 octombrie, are 75 de partide la echipa naţională, pentru care a marcat şi trei goluri.

Bosnia - România se dispută sîmbătă, de la 20:15, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
imperator
imperator  •  22 Martie 2011, 19:55

Staaaati, ca pana la meci se vor mai accidenta si altii.

red.blue
red.blue  •  22 Martie 2011, 19:44

ciudat la inter joaca fara probleme la noi face o jumatate de antrenament si e spart

hiromatsu
hiromatsu  •  22 Martie 2011, 19:35

Iar s-a rupt bibeloul de portelan al Romaniei. Se paveaza drumul pentru scuza "daca l-am fi avut pe Chivu pe teren, altul era rezultatul final!".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează