FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Corespondență din Franța » 1000 de oameni i-au întâmpinat pe "tricolori" la primul antrenament pe tărâm francez, iar Iordănescu a vorbit la microfon. "Știm deja primul «11»"

Foto: Alex Nicodim +11   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat duminica, 05 iunie 2016 19:42

Naționala României a făcut astăzi primul antrenament în Franța înaintea debutului la Campionatul European.

Mai mulți suporteri români au venit să asiste la ședința de pregătire a echipei naționale din satul unde e cazată reprezentativa noastră, în La Chapelle en Serval. Nu mai puțin de o mie de oameni și-au făcut apariția în jurul arenei unde naționala se pregătește. Răzvan Raț a fost foarte destins și le-a făcut cu mâna suporterilor veniți în Franța.

Prezența "tricolorilor" a creat emulație, au fost amplasate chiar și tonete cu mâncare și răcoritoare, iar Anghel Iordănescu a fost invitat să li se adreseze la microfon oamenilor cărora le-a mulțumit pentru prezență.

Printre oficialii FRF apăruți la ședința de pregătire s-au numărat și Răzvan Burleanu, Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici.

"Suntem încă în prima zi. E primul antrenament, jucătorii simt mai bine tensiunea, noi suntem mai relaxați. Fiecare are clar în cap ce trebuie să facă. Au studiat adversarul, s-au uitat la meciul Franței.

Știm deja primul «11», nea Puiu știe echipa. Acum totul e clar, trebuie doar să treacă astea 4 zile și să vină meciul cu Franța", a declarat Miodrag Belodedici pentru GSP.ro.

Ce face România contra Franței?

Învinge
Egal
Pierde

Pe ce loc terminăm grupa?

2
3
4
1

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ortega
ortega  •  06 Iunie 2016, 09:17
Postat de haideusicfr pe 05 Iunie 2016, 20:20

Cand te uiti la tine te complexezi.Cand te uiti la ceilalti te relaxezi.....nici ceilalti nu-s mai buni...sa avem incredere in Iordanescu!

Băi băiatule , tu pari clujean *** Sau ești ceva popă la Nicula ... cu încrederea ta în icoane ... *** că-ți dau eu un pont să iei un ban de la pariuri , ne cocoșează francezii cu cel puțin 6 ... Fuguța la Bet Cafe , că e cea mai bună cotă , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  06 Iunie 2016, 09:12

Prezența "tricolorilor" a creat emulație ... J***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Iunie 2016, 05:10

...adica sunt contra curentului ...nu vor sa fie obiectivi ...si cativa dintre ei chiar cred in ce spun deci n au nicio treaba cu fotbalul ...tu pe ce loc ai spus ca iesim ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close