FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

VIDEO+FOTO Corespondență din Italia » Pe urmele lui James Bond şi Sophia Loren: "Tricolorii" s-au cantonat de aseară la St. Vincent, la poalele Alpilor, pentru a pregăti EURO

Articol de , - Publicat joi, 19 mai 2016 00:00

Aer megaultrasuper-curat. Piscurile semeţe ale Alpilor, încă acoperite de zăpadă. O localitate, Saint Vincent, de câteva mii de suflete, cu maşini aliniate pe locuri de parcare, cu oameni ce se plimbă relaxaţi.

Un hotel de 5 stele, "Grand Hotel Billia", acolo unde au păşit, în anii de gloria a Epocii de Aur a cinematografiei, Sean Connery, primul "James Bond", Sophia Loren, Brigitte Bardot şi Federico Fellini. În stabilimentul ridicat în 1908 ca să ofere servicii de lux clienţilor foarte celebrului cazinou de lângă au fost cantonate în ultimii ani formaţii precum Juventus Torino, Monaco, Dortmund şi, acum doi ani, Steaua. Apropo, cazinoul este deschis 24 de ore din 24!

Anghel Iordănescu va locui într-o cameră similară cu cea în care a stat Antonio Conte, un apartament pe stil simplist, dar cu un confort deosebit. Raţ şi compania vor locui în zona "Park Hotel Billia", în imediata vecinătate a unor omnipotenţi care plătesc 200 de euro pentru un prânz copios. Condiţiile de refacere, de spa şi de pregătire fizică sunt high-class.

Stefano Scotti, oficialul hotelului, care ne-a fost ghid, un tip simpatic, milanist, supărat că "diavolii" întârzie să recucerească Il Scudetto în ciuda superstarurilor din lot, a mărturisit: "Sunt sigur că ne vom înţelege de minune cu fotbaliştii români. Am fost o singură dată la Bucureşti, un oraş frumos, am prins o zi luminoasă, iar oamenii şi parcurile mi-au plăcut".

Aviz amatorilor: sunt afişe cu "fumatul interzis" şi zona este supravegheată video şi-n interior, astfel că ţigara poate cauza neplăceri în incintă.

"Steliştii, când au fost, au respectat ţinuta decentă a hotelului. Înţelegem sportivii, nu impunem nişte reguli draconice, ci doar să aibă grijă, tocmai pentru a fi ei înşişi în confort"
Stefano Scotti, oficial pe relaţii cu clienţii

69 de cameresunt în zona "Golden Park", camere duble şi suite, alte 119 fiind în aria "Park Hotel"

200.000 €este costul aproximativ al sejurului echipei "naţionale" la St. Vincent

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ottonelu
ottonelu  •  19 Mai 2016, 15:02

Ati văzut, dragi ziariști, ca nu mai interesează (impersonal) vorbind, ca o fosta diva a cinematografului european sa mai intereseze pe cineva. Când spui Sophia Loren, mucoșii se dau la o parte, isi iau treningul de naționala cu father chicken împreuna, care n-a vazut un film cu Bardot tanara. Totul se rezuma la metacarpianul lui Alibec.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează