FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO+FOTO Daum prezent la toate acțiunile ce țin de fotbalul românesc! Azi a fost să vadă meciurile României U17 și U19: "Am vorbit cu jucătorii la cabine"

Foto: Marius Mărgărit +5   FOTO
Foto: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat marti, 09 august 2016 20:11

Selecționerul Christoph Daum a fost prezent la stagiul de pregătire a naționalei României U17 de la Mogoșoaia. Acolo, "tricolorii" au jucat cu Macedonia, scor 2-1, și naționala U19 urmează să întâlnească Israelul de la ora 20:30.

Christoph Daum a urmărit cu atenție jocul tinerilor din reprezentativa României și chiar s-a arătat surprins plăcut de jocul unora dintre tinerii fotbaliști. Neamțul a și vorbit cu jucătorii la cabine.

Selecționerul României a fost deschis și la poze cu spectatorii prezenți și chiar a glumit cu aceștia. Alături de Daum au fost prezenți și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, dar și Miodrag Belodedici.

”Am văzut jucători care și-au creat foarte multe ocazii și care au controlat meciul. Am văzut multă creativitate. Sunt câțiva jucători cu un potențial foarte mare. Cred că e prima dată când antrenorul naționalei vine în vestiar și le spune câteva cuvinte, când vorbește cu toată echipa și chiar cu antrenorii lor.

 Asta pentru că suntem toți o echipă și suntem o singură națională a României. Fotbalul începe în spatele blocului, la țară și se continuă la națională. Trebuie să ne amintim mereu de unde am început. Jucătorii de fotbal încep la echipe mici, la echipe de juniori ale naționalei. Ar putea avea o carieră fantastică datorită echipei dacă se ajută reciproc", a declarat Daum.

"Am fost săptămâna trecută în Italia, am văzut câțiva jucători. Adun informații, vorbesc cu jucătorii și voi încerca să alcătuiesc cea mai bună echipă pe care o pot alinia. O echipă motivată la fel cum sunt și eu. Vom face totul și ne vom depăși limitele pentru a atinge cel mai bun rezultat. N-am văzut golul lui Maxim, știu doar că a intrat și a marcat. Sunt foarte fericit pentru el. Mă bucur că s-a descurcat bine, deși a fost rezervă. E multă presiune pe el și vrea să-și arate calitățile. Pentru încrederea lui a fost excelent că a marcat" Christoph Daum

 Vezi mai jos LIVE meciul dintre România U19 și Israel U19

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 August 2016, 22:34
Postat de ioan.h pe 09 August 2016, 21:09

Spor la treaba ! Poate gresesc eu dar omul e obsedat de cuvantul "fantastic"...! Nu a fost iesire publica sa nu-l foloseasca macar odata...

Cred că e obsedat de fotbal si de profesionalism ! Alde Piturcă sau papa Puiu nu au vazut atatea meciuri câte a văzut nemțul într-o lună, și atatea echipe romanesti la lucru in toate mandatele lor !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 August 2016, 21:15

Cristi esti cel mai mare ...Te iubim !!!

ioan.h
ioan.h  •  09 August 2016, 21:09

Spor la treaba ! Poate gresesc eu dar omul e obsedat de cuvantul "fantastic"...! Nu a fost iesire publica sa nu-l foloseasca macar odata...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează